Χέρτα: Ο Μπόατενγκ έκοψε ντονέρ και έδωσε υπόσχεση στους φαν

Ο Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ ανανέωσε ως το 2023 με τη Χέρτα Βερολίνου και για να το γιορτάσει έκοψε ντονέρ και υποσχέθηκε να κεράσει 2023 τυχερούς φίλους της γερμανικής ομάδας

Κάτοικος Βερολίνου θα παραμείνει έως το 2023 ο Κέβιν Μπόατενγκ.

Ο 35χρονος που ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 στη Χέρτα μετά από 16 χρόνια επέστρεψε το 2021 στην ομάδα της καρδιάς του και όπως ανακοινώθηκε ανανέωσε έως το 2023.

Ο διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Γκάνα είναι πολύ αγαπητός στους φαν της Χέρτα και έτσι για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές πήγε σε μια καντίνα με ντονέρ για να κάνει πρόβα.

Έκοψε ντονέρ και υποσχέθηκε ότι στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Χέρτα για τη σεζόν 2022-23 θα δωρίσει 2023 τυλιχτά με ντονέρ σε αντίστοιχους φαν της ομάδας.



Ο Μπόατενγκ είναι "τρελαμένος" με το ντονέρ και το 2018 όταν έπαιξε στην Ιταλία είχε δηλώσει: «Μια μέρα ήθελα ντονέρ κεμπάπ.



Μετά σκέφτηκα πού μπορώ να φάω ντονερ κεμπάπ και μου ήρθε στο μυαλό το Βερολίνο. Αγόρασα ένα αεροπορικό εισιτήριο για Βερολίνο και πήγα να φάω ντόνερ κεμπάπ. Αφού έφαγα ντόνερ κεμπάπ, επέστρεψα».

Πάντως ο Κέβιν έχει παίξει και μια χρονιά στην Τουρκία και την Μπεσίκτας αλλά η λατρεία για το ντονέρ ήταν προγενέστερη. 


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο 22χρονος που μαχαίρωσε ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μενίδι

Τρόμος για επιβάτες πτήσης στο Μαϊάμι: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά μετά από πρόσκρουση κατά την προσγείωση

Τουλάχιστον 250 νεκροί από τον μεγάλο σεισμό στο ανατολικό Αφγανιστάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr