Ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Μαουρίσιο Ποσετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν να μιλάει για παραμονή του Νεϊμάρ αλλά και για τον Κιλιάν Εμπαπέ
Πρωταθλητής της Παρί Σεν Ζερμένείναι και επίσημα ο Κριστόφ Γκαλτιέ.
Ο 55χρονος Γάλλος τεχνικός μετά από το διαζύγιο των πρωταθλητών Γαλλίας με τον Μαουρίσιο Ποσετίνο παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του κλαμπ, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, και μίλησε για τα φλέγοντα θέματα.
«Είμαι συγκινημένος και περήφανος. Το 'Παρκ ντε Πρενς' είναι ένα σύμβολο. Αν δέχθηκα αυτήν τη θέση στην Παρί, είναι επειδή θεωρώ ότι είμαι ικανός γι' αυτήν. Η παρουσία του Λουίς Κάμπος στην Παρί ήταν κομβική και ύστερα οι συνομιλίες με τον πρόεδρο με έκαναν να δεχθώ την πρόταση της Παρί, με μεγάλη ταπεινότητα και αποφασιστικότητα», θα πει αρχικά και εν συνεχεία θα μιλήσει για τον Νεϊμάρ: «Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε έναν παίκτη όπως ο Νεϊμάρ στο ρόστερ του;
🆕✍️💼
Paris Saint-Germain is delighted to announce that Christophe Galtier has been appointed as first team head coach.
Έχω ακριβή ιδέα για το τι να περιμένω από αυτόν. Δεν τον έχω συναντήσει ακόμα, θα το κάνω. Αλλά θέλω να μείνει μαζί μας. Είναι πάντα προτιμότερο να έχουμε έναν παίκτη τέτοιας κλάσης μαζί μας».
Για τον Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε: «Κανείς παίκτης μπορεί να βρίσκεται πάνω από την ομάδα. Το σύνολο του ταλέντου πρέπει να γίνει μία σπουδαία ομάδα και μία δύναμη που θα αναγνωρίζεται».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22/3, την Παγκόσμια Ημέρα Δασών στις 21/3, και την Ημέρα της Αρκούδας στις 23/3 φροντίζουμε για κάθε πολύτιμη σταγόνα νερού και διαφυλάσσουμε την αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος.