Ανατροπή μετά το 1-0 του Οικονομίδη και δεύτερη σερί φιλική νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Δείτε βίντεο με τα γκολ

Το γκολ του Ελληνοαυστραλού δεν ήταν αρκετό για την ομάδα της Μελβούρνης, Βίκτορι- Δεύτερη «τεσσάρα» για την ομάδα του Τεν Χαχ μετά το 4-0 επί της Λίβερπουλ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο, το σύνολο του Ολλανδού τεχνικού κατάφερε να ανατρέψει το σκορ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, με τους Αντονί Μαρσιάλ και Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να κάνουν το 2-1 μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Πολύ όμορφη η ενέργεια των Αυστραλών για το 1-0, με τον Χάρι Μαγκουάιρ να είναι πάλι ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην άμυνα.









Η Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε με μια ενδεκάδα που ως επί το πλείστον θα δούμε αρκετά φέτος, με τον Τεν Χαχ να αλλάζει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του μετά την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο σκόρερ για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ που φέτος μοιάζει αποφασισμένος, ενώ το τέταρτο τέρμα ήταν αυτογκόλ.





Σε πολύ καλή κατάσταση για τη Γιουνάιτεντ δείχνει ο Ερίκ Μπαϊγί, μιας και είναι ο παίκτης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και στα δύο ματς προετοιμασίας.

Ιδιαίτερη στιγμή στο ματς ήταν η αλλαγή του Νάνι, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να κοντραριστεί με την παλιά του ομάδα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr