Μπαρτσελόνα: Ενεργοποίησε τη βόμβα Λεβαντόφσκι

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι προκειμένου ο Πολωνός στράικερ να συνεχίσει στη Βαρκελώνη την καριέρα του

Λίγη ώρα μετά από την Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Οι Ισπανοί στην ανακοίνωση τους αναφέρουν πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία και πως θα ολοκληρωθεί όταν ο ποδοσφαιριστής περάσει από ιατρικά τεστ και υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

«Ο Λεβαντόφσκι θα φέρει γκολ, εμπειρία και τεχνογνωσία στην επίθεση της Μπάρτσα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας της Καταλονίας. 

Η Μπάγερν και η Μπραρτσελόνα ήρθαν σε συμφωνία πριν από λίγες ώρες και οι Καταλανοί θα πληρώσουν 50 εκατ. ευρώ για να ντύσουν στα χρώματα τους τον Πολωνό στράικερ. 



Το συμβόλαιο του θα είναι διάρκειας 4 ετών (3+1) και μετά από 12 χρόνια στη Γερμανία ο 33χρονος θα παίξει στην La Liga. Ο Λεβαντόφσκι μετά από το "αγροτικό" του σε ομάδες της χώρας του το 2010 βρέθηκε στη Ντόρτμουντ και το 2014 στη Μπάγερν Μονάχου. 

Στη Γερμανία κατέκτησε 10 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα  καθώς και το Champions League της σεζόν 2019-20.  Έχει πετύχει  447 γκολ σε 562 εμφανίσεις με τα χρώματα των Μπάγερν και Ντόρτμουντ!



Αφού ολοκληρώσει τις εξετάσεις τους θα υπογράψει και θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα η οποία ξεκίνησε τουρ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Νωρίτερα ο  Όλιβερ Καν, εκπροσωπώντας την Μπάγερν ως εκτελεστικός διευθυντής, ανέφερε: «Συμφωνήσαμε να αποδεσμεύσουμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Έχουμε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο εκκρεμεί ακόμη.

Ξέρουμε πολύ καλά για το τι πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ρόμπερτ, αλλά και άλλοι σπουδαίοι παίκτες έχουν φύγει ξανά κατά το παρελθόν από την Μπάγερν, και ακόμη και μετά, η ομάδα δεν διαλύθηκε. Αντίθετα, συχνά συνέχιζε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία».





Ειδήσεις σήμερα:

Εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί στο «Άγιος Ανδρέας», δεν κάλεσαν κανέναν να δει τον 49χρονο - ΕΔΕ διέταξε ο Πλεύρης

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη - Μπούκαραν με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ

«Μετά τον “BoJo” και τον Ντράγκι ποιος;»: Ο Μεντβέντεφ χλευάζει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr