Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Αγώνας χωρίς αύριο για τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Αγώνας χωρίς αύριο για τους Πειραιώτες

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει και την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα (22:00) στο Καραϊσκάκης

3557711_1_0
Στο Ισραήλ ο Ολυμπιακός παρότι προηγήθηκε και κρατούσε το προβάδισμα ως το τέλος, η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε στο 93' να κάνει το 1-1 και πλέον η ρεβάνς στο Καραϊσκάκης έγινε λίγο πιο δύσκολη για τους Πειραιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «πράσινους» της Χάιφα (22:00 CosmoteSports 1) και θέλουν νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που θέλει να μπορέσει να φτάσει μέχρι τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την Τρίτη την προετοιμασία τους, με τον Πορτογάλο προπονητή να στέκεται στην αποτελεσματικότητα που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του στο σημερινό ματς. Όσον αφορά τον Μπαράκ Μπακχάρ δεν έκρυψε πως οι Ισραηλινοί έχουν προπονηθεί στις εκτελέσεις πέναλτι.

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/7) στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Παπέ Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ. Στην αποστολή προστέθηκε και ο Κίτσος, οπότε οι παίκτες είναι 24. Από την πλευρά της Μακάμπι η αποστολή είναι ίδια με αυτή του πρώτου αγώνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clkq9a3zfz55)
Κλείσιμο


ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μαίνεται η φωτιά στη Δαδιά για 7η μέρα - Ξεκινούν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα

Οι συμφωνίες που «έκλεισαν» οι Σαουδάραβες στην Αθήνα

Στα 570.000 τα ενεργά κρούσματα - Πενταπλάσια η πιθανότητα μόλυνσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης