Μάντσεστερ Σίτι: Πιέζει την Μπράιτον ο Κουκουρέγια, κατέθεσε αίτημα μεταγραφής

Ο «εκλεκτός» του Πεπ Γκουαρδιόλα για την θέση του αριστερού μπακ, Μαρκ Κουκουρέγια κατέθεσε αίτημα μεταγραφής στην Μπράιτον πιέζοντάς την να συναινέσει στην μετακίνησή τους στους «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να πιέζει την Μπράιτον ώστε οι «γλάροι» να συναινέσουν για την μετακίνηση του Μαρκ Κουκουρέγια στους «πολίτες». Η πλευρά της Μπράιτον ζητά «ακατέβατα» 60 εκατομμύρια ευρώ για να αποδεσμεύσει τον 24χρονο αριστερό μπακ, χρήματα που έως αυτή την στιγμή δεν δείχουν διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Γαλάζιοι του Μάντσεστερ.

Σε μία κίνηση πίεσης προς την ομάδα του μάλιστα ο Κουκουρέγια κατέθεσε αίτημα μεταγραφής, επιστρατεύοντας όλα τα διαθέσιμα μέσα ώστε να πραγματοποιηθεί το ντιλ, που πάντως φαίνεται δύσκολο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Κουκουρέγια βρίσκεται μόλις μία σεζόν στο «ΑΜΕΧ», όμως δικαίως έχει βάλει το όνομά του στις συζητήσεις για τους καλύτερους πλάγιους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του με τους «γλάρους» έχει ισχύ μέχρι το 2026, κάτι που δυσχαιρένει την διαπραγματευτική ισχύ της Σίτι που χρειάζεται έναν πλάγιο μπακ μετά την παραχώρηση του Ζιντσένκο στην Άρσεναλ.



Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στα Σπάτα: Άφαντοι οι φίλοι του Τζακ που σκοτώθηκε από το ελικόπτερο - Δείτε βίντεο

Πλεύρης: Κανένα νόημα να επαναφέρουμε μέτρα, το κύμα έχει ήδη κορυφωθεί

Αγωνία για την εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας από τα Πατήσια: Πριν έναν χρόνο είχε κάψει το σπίτι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr