MotoGP Αυστρία: Στην κορυφή ο Ζαρκό και στο FP3, στο Q1 o Αλέιξ Εσπαργκαρό

MotoGP Αυστρία: Στην κορυφή ο Ζαρκό και στο FP3, στο Q1 o Αλέιξ Εσπαργκαρό

Ο Ζοάν Ζαρκό ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην τρίτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Red Bull Ring

motogp
Η δράση του Grand Prix Αυστρίας συνεχίστηκε στα βουνά του Σπίλμπεργκ, με τον Ζοάν Ζαρκό να είναι ο ταχύτερος αναβάτης για την Pramac Racing στο FP3, δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα ταχύτητας. Ο Γάλλος σημείωσε το 1:28,964 και ήταν πάνω από ένα δέκατο του δευτερολέπτου ταχύτερος του Φάμπιο Κουαρταραρό της Yamaha. O Τζακ Μίλερ της Ducati ακολούθησε όντας 0,316 δευτ. μακριά από τον ταχύτερο χρόνο, με τις ισορροπίες να αλλάζουν στην τρίτη περίοδο δοκιμών.

Σε σχέση με την Παρασκευή, δύο ακόμη αναβάτες της Ducati βρέθηκαν στην πρώτη 10άδα, με τους Πέκο Μπανάια και Χόρχε Μαρτίν να είναι επίσης ταχύτατοι. Θετικό το πλασάρισμα του Μπραντ Μπίντερ στην 8η θέση, ενώ και οι δύο αναβάτες της Suzuki θα είναι αργότερα στο Q2.

Μόνο ο Μάβερικ Βινιάλες βρέθηκε εντός της πρώτης 10άδας για την Aprilia, με τον Αλέιξ Εσπαργκαρό να ολοκληρώνει στην 11η θέση. Αυτό σημαίνει πως θα τον δούμε στο Q1 αργότερα στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο καιρός έκανε και στο πρωινό σκέλος το χατίρι στους αναβάτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τα προγράμματά τους και είναι έτοιμοι για τη μάχη της pole position. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως είχαμε 19 οδηγούς με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο.

Κλείσιμο
Η δράση συνεχίζεται στο Red Bull Ring για το Grand Prix Αυστρίας με τις κατατακτήριες δοκιμές στις 15:10 ώρα Ελλάδος.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης