Ολυμπιακός: Πρεμιέρα του Κορμπεράν στο πρωτάθλημα με αλλαγές στο αρχικό σχήμα

Ο Ισπανός τεχνικός, Κάρλος Κορμπεράν, ουσιώδεις δοκιμές δεν έχει κάνει για το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο υπάρχει εκτίμηση για αλλαγές αναφορικά με τον Απόλλωνα

Για το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του Κορμπεράν στο ελληνικό πρωτάθλημα παίκτες όπως οι Μανωλάς, Μασούρας, Βαλμπουενά ή και ο Ντε Λα Φουέντε διεκδικούν θέση για το βασικό σχήμα ή έχουν τις πιθανότητές τους για αυτό. Στον αγώνα στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού ο 39χρονος Ισπανός προπονητής, Κάρλος Κορμπεράν, ξεκίνησε με τον Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ και τους Άβιλα, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Είχε τους Κούντε και Εμβιλά στον άξονα, τους Ζίνκερναγκελ, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τον Χουάνγκ στο ντεμπούτο του πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Αναφορικά με αυτήν την 11άδα ο Χουάνγκ είναι εκτός για να προφυλαχθεί. Από εκεί και πέρα υπάρχει το ενδεχόμενο ο Μανωλάς να είναι ο ένας εκ των δύο στόπερ και ο Μασούρας να πάρει μία θέση στα άκρα ενώ θέση στο αρχικό σχήμα θα διεκδικήσει και ο Ντε Λα Φουέντε και ο Βαλμπουενά.

Σχετικά με το κέντρο απόντος του Χουάνγκ είτε ο Ζίνκερναγκελ θα τοποθετηθεί μπροστά από τους Εμβιλά και Κούντε είτε θα μπει στο... κάδρο για βασικός ο Μπουχαλάκης για να παίξει πιο πίσω με τον Εμβιλά και να πάει πιο μπροστά στον άξονα ο Κούντε. Λύση για το κέντρο μπορεί να δώσει και ο Αγκιμπού Καμαρά ως οκτάρι ή παίζοντας πιο κοντά στον φορ. Γενικότερα παρότι ουσιαστικές δοκιμές δεν έχουν γίνει υπάρχει μία αίσθηση - εκτίμηση για αλλαγές καθώς ο Ολυμπιακός έχει να δώσει ματς και την Πέμπτη στο Φάληρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού στη ρεβάνς του 1-1.

Οι εκλεκτοί του Κορμπεράν για το Ολυμπιακός - ΠΑΣ (22.00, Καραϊσκάκη, COSMOTE SPORTS TV 1): Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ζίνκερναγκελ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr