Σάκκαρη: «Στόχος μου να κατακτήσω το US Open»

Σάκκαρη: «Στόχος μου να κατακτήσω το US Open»

H Μαρία Σάκκαρη που έφτασε το 2021 στα ημιτελικά βάζει στόχο τον τίτλο το 2022 στη Νέα Υόρκη

sakkari_a
Η Μαρία Σάκκαρη αρχίζει την Δευτέρα (29/8) απέναντι στην Τατιάνα Μαρία (Γερμανία) τους αγώνες της στο US Open θέτοντας ως στόχο να κερδίσει την κούπα!

Η Ελληνίδα είναι στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και το 2021 είχε παίξει στον ημιτελικό στη Νέα Υόρκη. Φέτος θέλει να κάνει δύο βήματα παραπάνω.



Κλείσιμο
«Προφανώς μπαίνοντας σε ένα τουρνουά, πάντα πιστεύω ότι μπορώ να το κερδίσω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι το Νο.3 στον κόσμο για κάποιο λόγο. Πιστεύω πως είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο και ένα από τα φαβορί.

Πρέπει όμως να είμαι συγκεντρωμένη σε έναν αγώνα τη φορά, γιατί τα Grand Slams είναι πολύ μεγάλα τουρνουά, δυο εβδομάδων. Έτσι, αν αρχίσεις να κοιτάς το μέλλον, τότε θα παγιδευτείς σε διαφορετικές σκέψεις. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου», είπε η Σάκκαρη.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στη Σερένα Γουίλιαμς την οποία χαρακτήρισε ως κορυφαία τενίστρια της open era (επαγγελματική περίοδος):«Είχα παίξει με τη Serena στο Σινσινάτι, όταν έγινε στα γήπεδα του US Open λόγω της πανδημίας. Την έχω αντιμετωπίσει και στο US Open.

Είχα κερδίσει την πρώτη φορά και είχε κερδίσει τη δεύτερη. Πριν λίγες μέρες προπονηθήκαμε μαζί στο Σινσινάτι. Η Serena είναι σπουδαία. Είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη. Όταν έμαθα ότι θα κάναμε ξανά προπόνηση, ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Είναι το τελευταίο της τουρνουά εδώ στη Νέα Υόρκη και ήταν μια ευκαιρία που θα είχα μια φορά στη ζωή μου. Για μένα, η Serena είναι η σπουδαιότερη τενίστρια στην open era. Τη θαυμάζω πολύ για όλα όσα έχει πετύχει».

Ειδήσεις σήμερα

Θεσμικές απαντήσεις από Μητσοτάκη και ευκαιρία αντεπίθεσης από το βήμα της Βουλής

«Καμπάνα» φόρου 400 εκατ. ευρώ στα «υπερ-κέρδη» των παρόχων ενέργειας

Στην Κέρκυρα για τα γενέθλιά του ο μελλοντικός δούκας του Μάρλμπορο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης