Serie A, Ρόμα - Μόντσα 3-0: Τριάρα κορυφής με Ντιμπάλα

Serie A, Ρόμα - Μόντσα 3-0: Τριάρα κορυφής με Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πέτυχε τα δυο πρώτα του γκολ με τη Ρόμα - Άνετη τριάρα της Ίντερ (3-1) κόντρα στην Κρεμονέζε

dima
Ο κόσμος της Ρόμα τον υποδέχθηκε σαν αυτοκράτορα και ο ίδιος μπροστά στο διψασμένο κοινό του «Ολίμπικο» φρόντισε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Με τα δυο πρώτα του γκολ ως Ρωμαίος, ο Ντιμπάλα έσπασε το ρόδι, οδήγησε τους Τζιαλορόσι στη νίκη με 3-0 απέναντι στη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmjlpybp9qi9)


Κλείσιμο
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυναμικά στον αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18΄. Έπειτα από κεφαλιά - πάσα του Έιμπραχαμ, ο Ντιμπάλα κατέβασε υπέροχα τη μπάλα, άφησε πίσω τους δυο αμυντικούς της Μόντσα και με υπέροχο τελείωμα στη γωνία άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmjlxkv3txc1)



Η Ρόμα συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και τελικά στο 32΄διπλασίασε τα τέρματά της με τον ίδιο «θύτη». Ο κίπερ της Μόντσα έκανε ασταθή επέμβαση σε πρώτο χρόνο στο σουτ του Έιμπραχαμ και ο Ντιμπάλα που καιροφυλαχτούσε έγραψε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmjn315r0ghl)



Στο 57΄ο Έιμπραχαμ άγγιξε το γκολ με τρομερή ενέργεια μέσα στην περιοχή, όμως τελικά το 3-0 ήρθε μέσω... Ιμπάνιεζ. Στο 61΄ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε το κόρνερ και ο έμπειρος αμυντικός σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά για το 3-0, με τα εναπομείναντα λεπτά να αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο φινάλε μάλιστα ο Μπελότι θα μπορούσε να είχε υπογράψει ένα ιδανικό ντεμπούτο με τη Ρόμα για να κάνει το 4-0, όμως τελικά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmjnj1a3yb4x)


Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρούι Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κουμπούλα (28΄Σμόλινγκ), Ιμπάνιεζ, Τσέλικ, Ζαλέφσκι (66΄Σπινατσόλα), Μάτιτς, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (80΄Μποβέ), Ντιμπάλα (65΄Ελ Σαράουι), Έιμπραχαμ (80΄Μπελότι)


Χαλαρά η Ίντερ, στο -1 από την κορυφή!

H Ιντερ πέρασε με ευκολία το εντός έδρας εμπόδιο της Κρεμονέζε, επικράτησε 3-1, βρέθηκε στο -1 από την κορυφή και πάει αεράτη στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Οι γηπεδούχοι άφησαν στην άκρη την ήττα από τη Λάτσιο, μπήκαν δυνατά και «καθάρισαν» την αναμέτρηση χωρίς καμία δυσκολία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmjntpfafdn5)


Μόλις στο 12ο λεπτό οι «Νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κορέα πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Ράντου και πέτυχε το 1-0.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmjnklvkvb4h)


Η Ιντερ είχε τον έλεγχο και στο 38ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο γκολ με το βολέ του Μπαρέλα. Στο 73' Τζέκο και Ντάμφρις δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, κάτι όμως που έκανε ο Λαουτάρο στο 76ο λεπτό! Η Κρεμονέζε απλά μείωσε στις καθυστερήσεις με υπέροχο τέρμα του Οκερέκε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmjm6r8iluw9)


Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο (72′ Ντ’Αμπρόζιο), Ντάμφρις (79′ Μπελανόβα), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (72′ Ασλάνι), Τσαλχάνογλου, Νταρμιάν (79′ Γκόσενς), Κορέα (55′ Λαουτάρο), Τζέκο.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

«Εκκλησία των Εθνών»: Έτσι... διώχνει τον Σατανά ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης

Ο Τραμπ καυχιόταν σε συνεργάτες του ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Μακρόν - Τον εκβίαζε;


Πάτρα: Αδελφός εναντίον αδελφού - Υποστηρίζει ότι εκμεταλλεύθηκε την επιμέλεια της μητέρας για την περιουσία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης