Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» μήνυμα του Μαρσέλο στα ελληνικά - Δείτε βίντεο

«Είναι μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος ενός θρυλικού συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», ανέφερε ο Βραζιλιάνος αστέρας

Ο Μαρσέλο δημοσίευσε το πρώτο του ερυθρόλευκο ποστ στον λογαριασμό του στο Instagram θέλοντας να επικοινωνήσει με τους φίλους της νέας του ομάδας και δώσει το έναυσμα για νέες επιτυχίες.

Το νέο τεράστιο απόκτημα του Ολυμπιακού προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρσέλο ανέβασε ένα βίντεο όπου είναι ο ίδιος στην αρχή κάνοντας... ποδαράκια και στην συνέχεια πιάνοντας την μπάλα και στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων». 

«Είναι μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος ενός θρυλικού συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Πάμε Ολυμπιακέ!», ανέφερε ο μεγάλος πρώην άσος της Ρεάλ συνοδεύοντας τα λόγια του με κάποια «μαγικά» με την μπάλα.
 

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα (05/09) στις 21:00 στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Την ανάρτηση του Μαρσέλο σχολίασε ένας άλλος μεγάλος Βραζιλιάνος αστέρας που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, ο Τζιοβάνι, που σχολίασε στο βίντεο του συμπατριώτη του ευχόμενός του καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Στο ίδιο ποστ σχολίασαν και πολλοί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης όπως ο Βινίσιους Τζούνιορ και ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που χαρακτήρισε θρύλο το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Περαιωτών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ενεργειακή κρίση: Τα μέτρα που παίρνουν χώρες της ΕΕ για να αντιμετωπίσουν τις τιμές που αυξάνονται


Κύθνος: Το σούπερ γιοτ «007» αξίας δεκάδων εκατομμυρίων έχει σχεδόν βυθιστεί - Δείτε νέα βίντεο

Ο Δημήτριος Νενέκος, ο Αθανάσιος Σαγιάς που τον δολοφόνησε και το άδοξο τέλος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr