Λιονέλ Μέσι: Μόνο το δικό του μπλουζάκι προπόνησης έχει το GOAT στο μανίκι

Μόνο το μπλουζάκι του Αργεντινού αναγράφει το GOAT στο δεξί μανίκι, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που έχουν κενό στο συγκεκριμένο σημείο της φανέλας τους…

Τυχαίο, επιτηδευμένο, κατά λάθος ή... μονάχα ο Αργεντινός σπονσοράρεται; Όπως και να 'χει, έγινε viral το γεγονός πως μονάχα το μανίκι του Λιονέλ Μέσι στην Παρί έχει την διαφήμιση... GOAT στο μανίκι.

Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν μόλις ολοκληρώσει την προθέρμανσή τους ενόψει του αγώνα με την Σέλτικ στην πόλη του φωτός για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Περνούν ξανά κάτω από τη μικρή αψίδα που βρίσκεται στον διάδρομο ο οποίος οδηγεί προς τ' αποδυτήρια. Καθώς περνούν όλοι, κάποιος παρατηρεί τι συμβαίνει με το μπλουζάκι του Λιονέλ Μέσι και τη διαφορά με τους υπόλοιπους.

Εδώ και καιρό η Παρί έχει συνάψει χορηγική συνεργασία με την εταιρεία GOAT που έχει να κάνει με μεταπώληση ειδών ένδυσης και υποδημάτων.

Είναι προφανές πως λόγω της επωνυμίας της εταιρείας, έγιναν και τα σχετικά λογοπαίγνια με την παρουσία του Μέσι στην Παρί. Και τώρα έρχεται αυτό. Μονάχα το μπλουζάκι του Αργεντινού αναγράφει το GOAT στο δεξί μανίκι, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που έχουν κενό στο συγκεκριμένο σημείο της φανέλας τους...

πηγή: Gazzetta



Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Και η Κολονά είδε τον χάρτη της Γαλάζιας Πατρίδας - Καθαρή απάντηση στις τουρκικές απειλές


Ενεργειακή κρίση: Σήμερα οι ανακοινώσεις κατά της σπατάλης ηλεκτρικής ενέργειας στο δημόσιο


Δίκη Φιλιππίδη: Η Ελπίδα Νίνου καταθέτει σήμερα - Η στήριξη στον σύζυγό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr