Μπιέλ για Μαρσέλο και Χάμες: «Υπέροχο να υποδέχεσαι παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου»

Μπιέλ για Μαρσέλο και Χάμες: «Υπέροχο να υποδέχεσαι παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου»

Ο Πεπ Μπιέλ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ αλλά και για τους δύο πρώην άσους της Ρεάλ Μαδρίτης που θα είναι συμπαίκτες του

5679118
Ο Πεπ Μπιέλ εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Πέμπτης (19:45) στο Europa League με τη Φράιμπουργκ. 

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για τους Γερμανούς αλλά και την ετοιμότητα του Ολυμπιακού ενώ μίλησε και για τους Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκεζ. 



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεπ Μπιέλ: 

Για το πόσο έτοιμος νιώθει ο ίδιος για ένα τόσο απαιτητικό ματς όπως αυτό με την Φράιμπουργκ: «Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την άφιξή μου, νιώθω πολύ καλά προετοιμασμένος, όπως και η ομάδα». 

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού το ματς απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας της Bundesliga: «Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά όπως εκείνοι, όμως η αλήθεια είναι πως είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου και αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την Πέμπτη». 

Για το αν είναι η διάρκεια στην απόδοση της ομάδας το βασικό ζητούμενο ενόψει της συνέχειας: «Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί αυτό, να έχεις και καλά και άσχημα διαστήματα σε ένα ματς, φυσικά θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας, θέλουμε να συνεχίσουμε τα λεπτά της καλής απόδοσης και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για το πώς βλέπουν οι παίκτες το γεγονός ότι ήρθε ο Μαρσέλο και μπορεί να έρθει ο Χάμες Ροντρίγκες: «Όταν υποδέχεσαι παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου είναι κάτι υπέροχο και σημαντικό για όλη την ομάδα. Πάντως το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι».


Ειδήσεις σήμερα:

Ειρήνη Παπά: Ο χαρακτηρισμός «ζωντανή Καρυάτιδα», το Χόλιγουντ και το Όσκαρ

Σπύρος Μπιμπίλας σε Ελπίδα Νίνου στη δίκη Φιλιππίδη: Ντροπή σου που λες ψέματα

Κομισιόν: «Φρένο» στην επιρροή του φυσικού αερίου στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης