Conference League: Με Βασιλεία στα play-offs η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Σιώπη
Το εμπόδιο της ελβετικής ομάδας θα κληθεί να ξεπεράσει η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα-Σιώπη για να περάσει στους «16» του Conference League - Με Παρτίζανν η Σέριφ των Ευαγγέλου-Μπότου, με Ντνίπρο η ΑΕΚ Λάρνακας
Το ευρωπαϊκό ταξίδι των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη με την Τράμπζονσπορ θα συνεχιστεί τον Φεβρουάριο και ο πρώτος αντίπαλος των πρωταθλητών Τουρκίας στα νοκ-άουτ του Conference League θα είναι η Βασιλεία.
Η κλήρωση των play-offs πριν από τους «16» έφερε στον δρόμο της Τράμπζονσπορ τους δευτεραθλητές Ελβετίας, την ώρα που το έτερο ελληνικό ζευγάρι σε αυτό το στάδιο του θεσμού, οι Στέφανος Ευαγγέλου και Γιάννης Φοίβος Μπότος θα διεκδικήσουν την πρόκριση με τη Σέριφ Τιρασπόλ απέναντι στην Παρτιζάν.
Η ΑΕΚ Λάρνακας, μοναδικός εκπρόσωπος της Κύπρου που θα παίζει στην Ευρώπη και το 2023, κληρώθηκε με την Ντνίπρο. Σημειώνεται ότι απευθείας στους «16» ως πρώτη του ομίλου πέρασε η Άλκμααρ των Παυλίδη-Χατζηδιάκου και η Σίβασπορ των Γούτα-Χαρίση.
Το πιο δυνατό ζευγάρι των play-offs είναι πιθανότατα το Μπράγκα - Φιορεντίνα, ενώ η Καραμπάγκ που «υποβιβάστηκε» στο Conference από τον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa διασταυρώθηκε με τη Γάνδη.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Καραμπάγκ - Γάνδη
Τράμπζονσπορ - Βασιλεία
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.