EFL Cup: Στη Σίτι το ντέρμπι, η Φόρεστ «πέταξε» εκτός την Τότεναμ, ζορίστηκε η Λίβερπουλ, «κάζο» για Άρσεναλ - Δείτε βίντεο

EFL Cup: Στη Σίτι το ντέρμπι, η Φόρεστ «πέταξε» εκτός την Τότεναμ, ζορίστηκε η Λίβερπουλ, «κάζο» για Άρσεναλ - Δείτε βίντεο

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-0 της Τσέλσι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του EFL Cup - Αποκλεισμοί για Άρσεναλ (3-1 από την Μπράιτον) και Τότεναμ (2-0 από την Νότιγχαμ Φόρεστ) - Στα πέναλτι προκρίθηκε η Λίβερπουλ του Τσιμίκα

city_chelsea
Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε χωρίς τον Χάαλαντ, αλλά δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί της Τσέλσι και την πρόκριση στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας.

Με δύο γκολ από τους Μαχρές και Άλβαρεζ μέσα σε δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι “καθάρισε” το ντέρμπι με την Τσέλσι και σφράγισε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση.



Κλείσιμο


Εκεί θα βρεθεί και η Λίβερπουλ, παρότι έπαιξε με τη… φωτιά κόντρα στην Ντέρμπι. Οι “κόκκινοι” αγωνίστηκαν με αλλαγές και είχαν βασικό τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν ένα γκολ και μετά το 0-0 σε 90 λεπτά, η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες έχασαν πέντε συνολικά σε 10 προσπάθειες, αλλά η Λίβερπουλ ένα λιγότερο και ο Έλιοτ την έστειλε στην επόμενη φάση, γράφοντας το 3-2 από τη βούλα.






Την έκπληξη έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη που επιβλήθηκε 2-0 της Τότεναμ και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Oι Λόντι (50΄) και Λίνγκαρντ (57΄) σκόραραν και έδωσαν την πρόκριση στην ομάδα τους κόντρα στους Λονδρέζους. Η Νότιγχαμ μάλιστα τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μανγκαλά στο 75ο λεπτό του αγώνα.






Τον αποκλεισμό γνώρισε και η πρωτοπόρος της Premier League Άρσεναλ, η οποία παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπράιτον. Γουέλμπεκ (27΄), Μιτόμα (58΄) και Λάμπτέι (71΄) σκόραραν για τους νικητές, με την Άρσεναλ να προηγείται στο 20΄με Ενκέτια αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και γνώρισε έμεινε εκτός διοργάνωσης.

ARSENAL VS BRIGHTON (1-3) | Goals Highlights - Resumen | Carabao Cup


Ένα γκολ του Τραορέ στο 85ο λεπτό του αγώνα ήταν ικανό να δώσει την πρόκριση στην Γουλβς στην επόμενη φάση του EFL Cup καθώς επικράτησε 1-0 της Λιντς εντός έδρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Μπόρνμουθ - Έβερτον 4-1
Μπρέντφορντ - Τζίλιγχαμ 1-1 (5-6 πέν.)
Μπρίστολ - Λίνκολν 1-3
Μπέρνλι - Κρόλεϊ 3-1
Λέστερ - Νιούπορτ 3-0
ΜΚ Ντονς - Μόρκαμπ 2-0
Στίβενεϊτζ - Τσάρλτον 1-1 (4-5 πέν.)
Άρσεναλ - Μπράιτον 1-3
Γουλβς - Λιντς 1-0
Νιούκαστλ - Κρίσταλ Πάλας 0-0 (3-2 πεν.)
Νότιγχαμ Φόρεστ - Τότεναμ 2-0
Σαουθάμπτον - Σέφιλντ 1-1 (6-5 πεν.)
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 2-0
Γουέστ Χαμ - Μπλάκμπερν 2-2 (9-10 πεν.)
Λίβερπουλ - Ντέρμπι 0-0 (3-2 πεν.)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα (10/11 22:00)





Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία αποσύρεται από τη Χερσώνα

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: «Μαθήματα» εκλογικής στρατηγικής από την ομογένεια - «Σάρωσαν» οι Ελληνοαμερικανοί


«Ναι» στις 4 κορβέτες από το Πολεμικό Ναυτικό, στα 2 δισ. ευρώ το κόστος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης