H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ήπια ανακοίνωση για τον Ρονάλντο

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ήπια ανακοίνωση για τον Ρονάλντο

Απέφυγε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά η διοίκηση της Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως θα απαντήσει μόλις έχει πλήρη εικόνα των γεγονότων

cr_man_united
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν για τον τηλεοπτικό σταθμό Talk TV, προκάλεσε σεισμικές δονήεις στο εσωτερικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Πορτογάλο να συγκεντρώνει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους.

Κι ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν αποκλείεται οι «κόκκινοι διάβολοι» να ανακοινώσουν το τέλος της συνεργασίας τους, τελικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν, πέρα από... λιτή ήταν και εξαιρετικά ήπια.



Κλείσιμο
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με μια συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο θα εξετάσει την απάντησή της αφού διαπιστωθούν τα πλήρη δεδομένα.
Η εστίασή μας παραμένει στην προετοιμασία για το δεύτερο μισό της σεζόν και στη συνέχιση της δυναμικής, της πίστης και της ενότητας που χτίζεται μεταξύ των παικτών, του προπονητή, του προσωπικού και των φιλάθλων», αναφέρει η ανακοίνωση την ίδια ώρα που ο Έρικ Τεν Χάαγκ κι οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ ενφανίζονται απογοητευμένοι από τα όσα είπε ο Πορτογάλος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ανέφερε ότι ένιωθε προδομένος από τον σύλλογο, προσθέτοντας ότι ο προπονητής Έρικ Τεν Χάαγκ και άλλοι κορυφαίοι παράγοντες του συλλόγου προσπαθούσαν να τον αναγκάσουν να φύγει, ενώ τόνισε πως δεν σέβεται τον Ολλανδό τεχνικό.

Ίσως πάντως η στάση της Γιουνάιτεντ να έχει να κάνει με το ότι ακόμη δεν έχει προβληθεί όλη η συνέντευξη του Πορτογάλου αλλά ένα μέρος και γι' αυτό το λόγο επέλεξε να μην τραβήξει το σκοινί στ' άκρα...

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστικές συνομιλίες Αμερικανών και Ρώσων - Θα παρίσταται και ο αρχηγός της CIA

Βρετανία - Παρουσιαστής του BBC εξομολογείται: «Έχω καρκίνο στο τελικό στάδιο, μου μένουν λίγοι μήνες ζωής»

Παύλος Χαϊκάλης: «Για ό,τι έγινε φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ» - Η προκλητική… διάγνωση για τον Μίχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης