Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή κόντρα στη Φενέρ των Ιτούδη-Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (19:45) από τη Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη και του Νικ Καλάθη και ψάχνει ένα μεγάλο διπλό

Δύο παλιούς γνώριμους που έχουν προσφέρει πολλά από διαφορετικά πόστα θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός. Οι... πράσινοι δοκιμάζονται στην Τουρκία (19:45), αφού κοντράρονται με την Φενερμπαχτσέ των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη.

To... τριφύλλι βρίσκεται στην 16η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 2-5, ενώ η ομάδα του Ιτούδη φιγουράρει στην κορυφή με 6 νίκες μόλις μια ήττα. Oι Τούρκοι είναι η 4η επίθεση της διοργάνωσης με 83.4 πόντους ανά ματς, ενώ τέταρτος στα ριμπάουντ είναι ο Παναθηναϊκός με 35 κατά μέσο όρο. Πρώτος σκόρερ της Φενέρ ο Μότλεϊ με 15.9 πόντους μέσο όρο, ενώ 14.9 έχει ο Γουίλιαμς για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως οι παίκτες του έχουν κάνει προπονήσεις όλοι μαζί και τα επόμενα ματς θα δώσουν κάποιες απαντήσεις, ενώ από την πλευρά του ο Λι νιώθει ότι ο Παναθηναϊκός κινείται στη σωστή κατεύθυνση και έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Ο Ιτούδης είπε πως o Παναθηναϊκός χτίστηκε το καλοκαίρι για να μπει playoffs και ο Μπέικον... αλλάζει την ομάδα, ενώ ο Μαχμούτογλου πρόσθεσε πως το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει ποιότητα σε κάθε θέση.

Αποτελέσματα - 8η αγωνιστική
17/11
Εφές - Μπαρτσελόνα 96-86
Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν 70-67
Βίρτους - Βαλένθια 89-59
Μπάγερν - Ολυμπιακός 71-82
Ρεάλ - Άλμπα 90-72
18/11
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός
Ζάλγκιρις - Αρμάνι
Μονακό - Μπασκόνια
Παρτίζαν - Μακάμπι
Βαλένθια - Μονακό

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr