Ο Ντε Λιχτ «κάρφωσε» τη Γιουβέντους στην οικονομική αστυνομία - Η απάτη της «Γηραιάς Κυρίας» και ο κίνδυνος υποβιβασμού

Ο Ντε Λιχτ «κάρφωσε» τη Γιουβέντους στην οικονομική αστυνομία - Η απάτη της «Γηραιάς Κυρίας» και ο κίνδυνος υποβιβασμού

Αποδείξεις μέσω του Ματίας Ντε Λιχτ βρήκαν για την εν εξελίξει έρευνα τους οι ιταλικές Αρχές, όσον αφορά τις οικονομικές απάτες της Γιουβέντους, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport»

de_ligt_juventus
Το βράδυ της Δευτέρας 28/11 τόσο ο πρόεδρος, Αντρέα Ανιέλι, όσο και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Γιουβέντους, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου Πάβελ Νέντβεντ, γνωστοποίησαν πως παραιτούνται των καθηκόντων τους, στη σκιά του νέου οικονομικού σκανδάλου στις τάξεις της «Γηραιάς Κυρίας».

Ενώ η ομάδα κινδυνεύει με μείωση βαθμών, ακόμη και υποβιβασμό στη Serie B -που θα είναι δεύτερος για τον ιταλικό σύλλογο μετά το μιλένιουμ- βγαίνουν διάφορα στοιχεία για την εν εξελίξει έρευνα της εισαγγελίας, όπως η «μαρτυρία» του Ματίας Ντε Λιχτ, ο οποίος πλέον ανήκει στη Μπάγερν Μονάχου.

Ένα από τα τρικ που φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει η διοίκηση για να καλύψει τρύπες και να φοροδιαφύγει έχει να κάνει με τη μισθοδοσία των παικτών. Σύμφωνα με τον σύλλογο, κατά την περίοδο της πανδημίας οι ποδοσφαιριστές είδαν τέσσερις μισθούς τους να κόβονται για να μην δημιουργηθούν οικονομικά κενά, ωστόσο φαίνεται πως κόπηκε μόλις ένας μισθός. Η απόκλιση αυτή επέτρεψε στη «Βέκια Σινιόρα» να κρύψει παραπάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ.

Κάπου εδώ «μπαίνει» ο Ντε Λιχτ μιας και όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Corriere dello Sport», ο Ολλανδός αμυντικός παρείχε στην εισαγγελία μέρος της συνομιλίας των συμπαικτών του από το «WhatsApp» στην οποία ο τότε αρχηγός Τζιόρτζιο Κιελίνι τους προέτρεπε να μην μιλήσουν στον Τύπο για τη συμφωνία που είχε γίνει με τους διοικούντες περί του θέματος. Το αυτό λέγεται πως έκανε και ο Ματίας Ντε Σίλιο, ο οποίος παραμένει παίκτης της Γιουβέντους.

Κλείσιμο
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο ο Ντε Λιχτ όσο και ο Ντε Σίλιο έπεσαν θύματα διαδικτυακών επιθέσεων από οπαδούς της «Γιούβε».

Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Από γραφικοί συνωμοσιολόγοι, επικίνδυνοι τρομοκράτες - Τα σχέδια των «Πολιτών του Ράιχ»

Δίκη για το Μάτι: «Λιώνανε τα πόδια του παιδιού μου και δεν υπήρχε κανείς, καιγόμασταν μόνοι μας»

Η Σελίν Ντιόν με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης