Ρομάριο σε Πελέ: «Βασιλιά, όλος ο κόσμος προσεύχεται για σένα»

Ο Ρομάριο έστειλε τις ευχές του στον Πελέ με τον οποίο δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις στο παρελθόν

Ο 82χρονος Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο «Albert Einstein» στο Σάο Πάολο στις 29 Νοεμβρίου και παραμένει εκεί δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Καθώς η κατάστασή του επιδεινώνεται, μέλη της οικογένειάς του έχουν συγκεντρωθεί στο νοσοκομείο για να μείνουν μαζί του και πρώην συμπαίκτες -και αντίπαλοι- έχουν στείλει μηνύματα συμπαράστασης. Μιλώντας στην Ge Globo, ο Ρομάριο είπε: «Βασιλιά, γίνε σύντομα καλύτερα. Όλος ο κόσμος προσεύχεται για σένα. Γίνε καλύτερα! Σε φιλώ από καρδιάς».



Οι δύο θρύλοι της «σελεσάο» είχαν εμπλακεί σε μια πικρή κόντρα μεταξύ τους λόγω του τεράστιου ανταγωνισμού τους, διεκδικώντας ο καθένας τον τίτλο του κορυφαίου για την πατρίδα τους, με εξωαγωνιστικές δηλώσεις να φουντώνουν κατά καιρούς τη διαμάχη.

Για παράδειγμα ο Ρομάριο χαρακτήρισε τον Πελέ «ποιητή, όταν δεν μιλάει» το 2007. Ο Πελέ απάντησε γρήγορα στους ισχυρισμούς αναφέροντας: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν πραγματικά τι θέλουν και απλώς επιτίθενται στο παρελθόν. Αλλά είμαι καθολικός και πιστεύω ότι ο Θεός πάντα συγχωρούσε τους αδαείς, άρα συγχωρώ τους αδαείς».

«Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, με αγώνα και πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε η κόρη του Κέλι στο Instagram, δίπλα σε μια φωτογραφία του Πελέ αγκαλιά στο κρεβάτι. Στη φωτογραφία φαίνεται και η εγγονή του, Σοφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Στη φυλακή δύο ακόμα ανήλικοι για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

«Καζάνι που βράζει» το Κόσοβο: Νέα οδοφράγματα έστησαν οι Σέρβοι στη βόρεια Μιτρόβιτσα

Corriere Della Sera: Η Καϊλή επιμένει στην αθωότητά της - «Θα παλέψει μέχρι τέλους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr