Super League 1, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία με την συνδρομή του VAR

Super League 1, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία με την συνδρομή του VAR

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τη συνδρομή του VAR με τον Ολιβέιρα στο 26' και ο Ατρόμητος με το VAR ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κοέν στο 71'

5768214
«Χ»αμένοι και οι δύο στο Περιστέρι με την «βοήθεια» του VAR.

Δείτε ΕΔΩ το 0-1 

Δείτε ΕΔΩ το 1-1 

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο και τα δύο γκολ αρχικά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ και μετά μέτρησαν κανονικά μετά την βοήθεια από την τεχνολογία, το 1-1 σίγουρα μόνο ικανοποιημένους δεν αφήνει τους Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Τους Περιστεριώτες γιατί έχασαν έδαφος στην μάχη της εξάδας, μένοντας στην 7η θέση με 19 βαθμούς, αλλά ένα ματς περισσότερο από τον Άρη και τους Θεσσαλονικείς γιατί τους έφτασε ο Ολυμπιακός στην 4η θέση και η διαφορά τους από την ΑΕΚ αυξήθηκε στους 6 βαθμούς.

Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες
Κλείσιμο
Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2022, ο Κρις Κόουλμαν κατέβασε τον Ατρόμητο με σύστημα 4-3-3 και τον Γιαννιώτη στο τέρμα, τους Στρούγγη και Χατζηισαΐα στα στόπερ, με τον Κεσχρίντα δεξί μπακ και τον Ντε Μποκ αριστερό. Την τριάδα στα χαφ από δεξιά προς τα αριστερά αποτέλεσαν οι Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Οικονομίδης, ενώ δίπλα στον Κιάρτανσον που ξεκίνησε ως σέντερ φορ, ήταν ο Ροτάριου (δεξιά) και Ρομπάιγ (αριστερά).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πλευρά του προτίμησε το αγαπημένο του 4-2-3-1, με τον Κοτάρσκι στο τέρμα, τους Ίνγκασον και Κουλιεράκη στόπερ, τον Βιεϊρίνια δεξιά και τον Ράφα Σοάρες αριστερά. Αμυντικά χαφ ήταν οι Σβαμπ και Αουγκούστο, με τον Ζίβκοβιτς δεξιά, τον Νάρεϊ αριστερά και τον Κωνσταντέλια πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα.

Μαγεία Κωνσταντέλια στο πρώτο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που είχε έναν απόλυτο πρωταγωνιστή. Αυτός ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε την ασίστ στο γκολ, έκανε ακόμα μια φοβερή ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα ένα δοκάρι για τους Θεσσαλονικείς και συνολικά ήταν ασταμάτητος.

Σε όλο το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και στο 8' έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Αουγκούστο να κάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Από εκείνο το σημείο μέχρι και το 23' δεν είδαμε κάτι σημαντικό. Στο συγκεκριμένο λεπτό όμως είχαμε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντέλιας έβγαλε φοβερή κάθετη στον Ολιβέιρα και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά με την βοήθεια του VAR μέτρησε κανονικά.

Μετά το 0-1 οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να πιέζουν και αφού στο 32' ο Νέιρα έστειλε την μπάλα άουτ, δύο λεπτά αργότερα έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 0-2. Ο Κωνσταντέλιας έκανε και πάλι εξαιρετική προσπάθεια, την τελευταία στιγμή γύρισε στον Σοάρες που από το ύψος της μικρής περιοχής και ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γιαννιώτη, ο οποίος στο 38' μπλόκαρε την τελική του Κωνσταντέλια σε ακόμα μία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι με την σειρά τους σε όλο αυτό το διάστημα δεν έκαναν απολύτως τίποτα και η μία και μοναδική τους ευκαιρία χάθηκε στο 45' όταν ο Φριντζόνσον δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ από καλή θέση, με τον Κοτάρσκι να μπλοκάρει.

Με μεγάλη ευκαιρία του Ατρομήτου ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο
Στο 2ο ημίχρονο από πολύ νωρίς ο Ατρόμητος έφτασε μια ανάσα από το 1-1, αλλά ο Ροτάριου έκανε την χειρότερη δυνατή επιλογή. Συγκεκριμένα στο 52' ο Ρουμάνος έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, αλλά αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Κιάρτανσον, έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Ισοφάριση και πάλι μέσω VAR με γκολάρα του Κούεν
Μετά την μεγάλη ευκαιρία του Ροτάριου ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο 0-2, με τον Ολιβέιρα, αλλά ο Πορτογάλος αστόχησε στο 60' σε τετ α τετ σε μια φάση που ναι μεν ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά αν το γκολ έμπαινε πάλι υπήρχαν πιθανότητες να αλλάξει η απόφαση από την τεχνολογία. Κάτι που τελικά έγινε στο 71', λεπτό που διαμορφώθηκε το τελικό 1-1. Ο Κούεν με μια φοβερή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι, με το τέρμα αρχικά να ακυρώνεται και στην συνέχεια να μετράει κανονικά μέσω VAR. Από εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει το 1-2, πίεσε, έχασε ευκαιρίες, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος.


MVP: Και μόνο για την γκολάρα που έβαλε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, ο Κουέν είναι ο MVP του αγώνα στο Περιστέρι.

Στο ύψος του: Στάθηκε και με το παραπάνω ο Κωνσταντέλιας με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να είναι στο πρώτο ημίχρονο ασταμάτητος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Αδύναμος κρίκος: Ο Ζίβκοβιτς έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό κάνοντας λάθη και κακές σέντρες και σίγουρα δεν βοήθησε τον ΠΑΟΚ να γίνει περισσότερο απειλητικός.

Η γκάφα: Χωρίς αμφιβολία την έκανε ο Ίνγκασον στο 1-1, με τον Ισλανδό να καλύπτει τον Κούεν καθώς δεν βγήκε γρήγορα για να κερδίσει η ομάδα του το οφσάιντ.

Το στραγάλι: Ο Κουτσιαύτης στο τελευταίο του παιχνίδι δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Και στις δύο φάσεις τα γκολ ακύρωσαν αρχικά οι βοηθοί και μετά μέτρησαν μέσω VAR, ενώ συνολικά δεν υπήρξε το μεγάλο λάθος.

Το ταμείο του Gazzetta: Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, έχασε ευκαιρίες,μ αλλά μια στιγμή ολιγωρίας από την άμυνά του, έφτανε για να γίνει το 1-1. Από την άλλη και ο Ατρόμητος σίγουρα θα ήθελε τη νίκη για να μην μείνει πολύ πίσω, όμως έτσι όπως ήρθε η αναμέτρηση οι γηπεδούχοι είναι αυτοί ποου χαμογελάνε περισσότερο στο τέλος της ημέρας.

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Οικονομίδης (65' Κούεν), Φριντζόνσον, Ροτάριου (85' Τζοβάρας), Ρομπάιγ (65' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (65' Τζαβίδας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Koτάρσκι, Βιεϊρίνια (76' Λύρατζης), Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σβαμπ (85' Ντάντας), Ντάγκλας Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ (84' Μουργκ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (76' Μπράντον Τόμας).

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης