Ο τραυματίας Κουαρδάδο έκανε βόλτα με το έλκηθρο και τα άκουσε από τους φαν της Γιουβέντους

Ο τραυματίας Κουαρδάδο έκανε βόλτα με το έλκηθρο και τα άκουσε από τους φαν της Γιουβέντους

Εξοργισμένοι οι φίλοι τους Γιουβέντους με το ποστάρισμα του Χουάν Κουαδράδο

κουαδραδρο
Πολλά τα προβλήματα στη Γιουβέντους φέτος, με τους οπαδούς της Μεγάλης Κυρίας να έχουν χάσει την υπομονή τους και να... πυροβολούν προς πάσα κατεύθυνση. Τελευταίο θύμα τους ο Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος πήγε εκδρομή στα... χιόνια ενώ είναι τραυματίας και δεν βρίσκεται στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δημοσιεύοντας μάλιστα στιγμές της στο Instagram.



Επόμενο ήταν, το γεγονός αυτό να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους φίλους της ομάδας. «Εσύ δεν ήσουν τραυματίας;», «Όσο οι υπόλοιποι είναι στο προπονητικό κέντρο στην Κοντινάσα εσύ είσαι στα βουνά» και «Στη Γιουβέντους κάνετε περισσότερες διακοπές από τον καθένα», ήταν μερικά από τα όχι και τόσο φιλικά σχόλια που αφέθηκαν κάτω από τη δημοσίευση του Κολομβιανού.

Κλείσιμο
Η Γιουβέντους ταλαιπωρείται φέτος από μύρια προβλήματα τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε διοικητικό και οικονομικό και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο και στις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των οπαδών που έχει κλονιστεί. Τελευταία τρανή απόδειξη οι διακοπές του Χουάν Κουαδράδο, που μπήκαν στο μικροσκόπιο και συνάμα στο στόχαστρο των οπαδών.

Ως γνωστόν, ο Κολομβιανός διεθνής φουλ μπακ έχασε τα φιλικά προετοιμασίας με Άρσεναλ και Ριέκα εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατο και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δεν θα είναι στη διάθεση του Μάσιμο Αλέγκρι ούτε στο τελευταίο φιλικό, απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης στις 30 Δεκεμβρίου, ούτε στην επανέναρξη του Καμπιονάτο.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης