Μπορεί η Κροατία να έφτασε έως τον μικρό τελικό στο Μουντιάλ του Κατάρ και να κατέλαβε την 3η θέση αλλά κανείς δεν θα ξεχάσει την παρουσία της Ιβάνα Κνολ στα γήπεδα της χώρας.
Η πρώην Miss Κροατία παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας της και προκάλεσε ... πανικό στις εξέδρες. Ο Λούκα Μόντριτς και οι συμπαίκτες του έκαναν σπουδαία πράγματα στο χορτάρι αλλά η Ιβάνα ... κεντούσε στην εξέδρα.
Η πανέμορφη Κροάτισσα που κινδύνεψε με σύλληψη λόγω των εμφανίσεων της με μαγιό στις παραλίες της Ντόχα κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να γίνει το πρόσωπο του Μουντιάλ. Σε κάθε της εμφάνιση εντός και εκτός γηπέδων προκαλούσε "σεισμό" και τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στον πλανήτη ασχολήθηκαν μαζί της.
Η ίδια απολάμβανε τη δημοσιότητα αλλά έβγαλε και χρήματα από αυτή την ιστορία. Όταν έφτασε στο Κατάρ είχε 600.000 ακόλουθους στο Instagram και πλέον έχει 3 εκατ! Αύξησε παράλληλα το κασέ της για τις διαφημίσεις προϊόντων και όλοι ψάχνουν να την βρουν για να κερδίσουν οι εταιρείες τους κάτι από την αίγλη.
Η Ιβάνα Κνολ κλήθηκε μέχρι και σε Gala της FIFA προς το τέλος του Μουντιάλ. Με τα κέρδη να αυξάνονται συνεχώς και με την δημοτικότητά της να έχει φτάσει στα ύψη η Ιβάνα αποφάσισε να περάσει τις διακοπές της για τις γιορτές στις ΗΠΑ.
Επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη για βόλτες και ψώνια και εν συνεχεία κατέβηκε στο Μαϊάμι όπου φόρεσε το μαγιό της και άρχισε τις βουτιές και τα παιχνίδια στο νερό!
Αν κάτι μπορεί να χαρακτηρίσει την Toyota, είναι σίγουρα η διορατικότητα. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η λέξη «Kenshiki» που έχει δώσει το όνομά της σε ένα ετήσιο forum που κάθε χρόνο αποδεικνύει ότι η επιμονή και η προσήλωση οδηγούν σε θεαματικά αποτελέσματα.
Η υποχρεωτική εφαρμογή του μέτρου και στις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων είναι ένα σημαντικό βήμα προς την πλήρη ψηφιοποίηση των φορολογικών διαδικασιών.