Οι πρώτες φωτογραφίες του Ναδάλ τζούνιορ που ταξίδεψε στην Αυστραλία για να θαυμάσει τον μπαμπά του!

Ο μόλις 12 εβδομάδων γιος του Ναδάλ και της Περέγιο ταξίδεψε στην Αυστραλία και κλέβει την παράσταση

Σε μια παλαιότερη συνέντευξή του ο Ράφα Ναδάλ είχε δηλώσει πως θέλει να κάνει παιδί με την γυναίκα της καρδιάς του αλλά όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Τα πράγματα εξελίχθησαν διαφορετικά για τον σπουδαίο Ισπανό τενίστα ο οποίος έγινε πατέρας στις αρχές Οκτωβρίου του 2022. Η γυναίκα της ζωής του, η Μέρι Περέγιο, έφερε στον κόσμο πριν από 12 εβδομάδες ένα υγιέστατο αγοράκι που έχει αναστατώσει την ζωή του Ράφα. 



Ο Ισπανός τενίστας που είναι ο μόνος με 22 Grand Slam στην ιστορία του τένις έχει αυτή την περίοδο υποχρεώσεις στην Αυστραλία. Ξεκίνησε από το United Cup και θα παίξει στις 16/1 στη Μελβούρνη στο Australian Open για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2022. 



Μαζί του στο μεγάλο αυτό ταξίδι πήρε και τον γιο του! Ο «μπόμπιρας» μαζί με την μαμά του και μια κουβερνάντα ταξίδεψε στην Αυστραλία αφού ο μπαμπάς θα λείπει από την Ισπανία για 1,5 μήνα και δεν ήθελε να τον αποχωριστεί. 



Ο Ναδάλ τζούνιορ μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια, βλέπει προπονήσεις και αγώνες και μαθαίνει από μικρός τένις. Όλα αυτά μαζί με την μαμά του. 


Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση κορωνοϊού στην Κίνα: Παγκόσμιος συναγερμός μετά την εκτόξευση κρουσμάτων

Νέες ευθείες απειλές Ακάρ: Λάθος οι υπολογισμοί της Ελλάδας για το Καστελόριζο

«Ο Όλυμπος τιμωρεί όσους δεν τον σέβονται» - Γιατί έχουμε τόσα ατυχήματα με ορειβάτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr