Κύπελλο Ισπανίας: Άνετα στη φάση των «16» Μπέτις και Μπιλμπάο - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο Ισπανίας: Άνετα στη φάση των «16» Μπέτις και Μπιλμπάο - Δείτε τα γκολ

Χαλαρές προκρίσεις για Μπέτις και Μπιλμπάο, οι οποίες διέλυσαν Ιμπίθα (1-4) και Εντένσε (1-6) αντίστοιχα - Mια θέση στους «16» του Κυπέλλου έκλεισε και η Οσασούνα που λύγισε 2-1 στην παράταση την Ταραγόνα

Collage_Maker-06-Jan-2023-01_16-AM
Το απόλυτο κατέγραψαν στις σημερινές αναμετρήσεις (5/1) οι ομάδες της La Liga, οι οποίες απέφυγαν τις δυσάρεστες εκπλήξεις και συνέχισαν με φόρα προς τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Πιο άνετη βέβαια αποδείχθηκε η πρόκριση της Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε, η οποία διάλυσε με 6-1 την Ελντένσε της τρίτης κατηγορίας και έκλεισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Γουίλιαμς, Μπερενγκέρ (δυο γκολ), Θαράγκα, Μουνιαίν και το αυτογκόλ του Κορέια σημάδεψαν τη νίκη των Βάσκων, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλώς προσωρινά σε 4-1 με σκόρερ τον Σομπερόν.

Eldense 1 vs 6 Athletic Bilbao I Resumen, goles y cronica I Copa del Rey 05/01/2022-23


Κλείσιμο
Αντίστοιχη δουλειά και από τη Μπέτις, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο, τελικά κέρασε τεσσάρα την Ιμπίθα (1-4) της δεύτερης κατηγορίας και πέρασε στον επόμενο γύρο. Παρά το προβάδισμα των γηπεδούχων με τον Μπερνάλ, οι Ανδαλουσιανοί έφερα το ματς τούμπα με τον Γουίλιαν Ζοσέ να σκοράρει δυο φορές, ενώ από ένα γκολ πρόσθεσαν οι Γκονζάλεθ και Φεκίρ.

Resumen Copa del Rey | CD Ibiza Islas Pitiusas 1-4 Real Betis Balompié | Dieciseisavos de final


Πιο δύσκολο αποδείχθηκε το έργο της Οσασούνα, η οποία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ταραγόνα της τρίτης κατηγορίας προτού τελικά τη λυγίσει στην παράταση με 2-1. Τον δρόμο της πρόκρισης άνοιξε ο Γκαρθία στο 16΄, όμως το γκολ του Φερνάντες (78΄) οδήγησε την αναμέτρηση στο έξτρα ημίωρο της παράτασης. Εκεί όπου το αυτογκόλ του Μοντές (112΄) έκρινε την αναμέτρηση, με την ομάδα της Παμπλόνα να παίρνει μια δύσκολη νίκη που την έστειλε στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Resumen Copa del Rey | Gimnàstic de Tarragona 1-2 CA Osasuna | Dieciseisavos de final


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης