Στη συλλογή υπάρχουν δεκάδες φανέλες άσους του ΝΒΑ όπως ο Κόμπι, ο ΛεΜπρόν, ο Κάρι, ο Γιόκιτς, ο Νοβίτσκι ενώ υπάρχει και μια φανέλα του Τομ Μπρέιντι όταν ήταν στους New England Patriots.
Φυσικά υπάρχουν και πολλές δικές του.
Η φανέλα του Χάρντεν!
Στους φαν του NBA έκανε ενύπωση η ύπαρξη φανέλας του πρώην MVP και σούπερ σταρ των Philadelphia 76ers,Τζέιμς Χάρντεν. Πριν από μερικά χρόνια (2014), ξεκίνησε μια κόντρα μεταξύ των δύο όταν ο σούπερ σταρ των Sixers έσπρωξε τον σούπερ σταρ των Μπακς, όταν ο Γιάννης ήταν ρούκι.
Κλείσιμο
Η κόντρα τους συνεχίστηκε με αφορμή το βραβείο του MVP που δόθηκε το 2019 στον Αντετοκούνμπο!
Συγκεκριμένα στις 21 Αυγούστου του 2019 ο ηγέτης των Ρόκετς (Χάρντεν), ρωτήθηκε για το γεγονός πως το βραβείο του MVP πήγε στον Γιάννη και όχι σε εκείνον και η απάντηση ήταν « Είναι κάτι που δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ (το που θα πάει το MVP). Νομίζω πως τα media δημιούργησαν ένα "παραμύθι" για κάποιον με το που ξεκίνησε η χρονιά και το έλεγαν σε όλη την διάρκειά της».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.