Australian Open: Αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ στο 2ο γύρο των προκριματικών

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την Όλγα Ντανίλοβιτς με 2-0 σετ και έμεινε εκτός συνέχειας στα προκριματικά του Australian Open

Στον 2ο γύρο των προκριματικών σταμάτησε η προσπάθεια της Δέσποινας Παπαμιχαήλ για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, μετά την ήττα από τη Σέρβα, Όλγα Ντανίλοβιτς με 6-3, 6-1 σε 68 λεπτά.

Στο 1ο σετ η Παπαμιχαήλ προηγήθηκε με love game, κράτησε με άνεση το σερβίς της στο 3ο game (2-1) και έχασε την ευκαιρία για break στο 4ο. Με νέο love game έκανε το 3-2, η Όλγα Νατνίλοβιτς, κόρη του σπουδαίου μπασκετμπολίστα, Σάσα Ντανίλοβιτς, απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 3-3 και μετά πέτυχε break. Aπό το 30-0 με τέσσερις πόντους προηγήθηκε 4-3, μετά στο 5-3 και με νέο break πήρε το σετ με 6-3.

Το 2ο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στην 21χρονη Σέρβα. Με δύο σερί break έφθασε στο 4-0, διατήρησε το σερβίς της (5-0) και στο 2ο match point που δημιούργησε στο 6ο game, τελείωσε το σετ με 6-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση και την ευκαιρία να παίξει στον 3ο γύρο και να διεκδικήσει την είσοδή της στο κυρίως ταμπλό, όπως και πέρυσι όταν έφθασε στο 2ο γύρο.

Η Παπαμιχαήλ τελείωσε τον αγώνα με έξι winners και 16 αβίαστα λάθη και η Ντανίλοβιτς με 13 winners και 21 αβίαστα λάθη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο Τιμοτέ Σαλαμέ παίρνει τους ρόλους χωρίς οντισιόν


Τα πρόσωπα του εκλογικού αγώνα της ΝΔ - Η «τρόικα» και οι εξωκοινοβουλευτικοί


Λίνα Μενδώνη: Συζήτησε με τον υπουργό Πολιτισμού της Λιθουανίας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr