ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ράντονιτς: «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά για 40 λεπτά με τη Μακάμπι»

Ράντονιτς: «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά για 40 λεπτά με τη Μακάμπι»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο το βράδυ (13/1, 21:00) τη Μακάμπι κι ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, μίλησε για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να επιστρέψει στις νίκες

Radonic
Ο Παναθηναϊκός μετρά έξι συνεχόμενες ήττες που τον έφεραν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τη διαβολοβδομάδα να ολοκληρώνεται αύριο, Παρασκευή (13/1, 21:00), με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι πράσινοι ηττήθηκαν στην παράταση από τη Φενέρ το βράδυ της Τρίτης, ενώ οι Ισραηλινοί νίκησαν την Τετάρτη (11/1) την Παρτίζαν.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στη σαφώς βελτιωμένη εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του απέναντι στη Φενερμπαχτσέ την περασμένη Τρίτη (10/1), από την οποία ηττήθηκαν, όμως στην παράταση. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «πρασίνων» δήλωσε πριν τη «μάχη» με την ομάδα του Όντεντ Κάτας: «Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα ματς, αλλά χάσαμε από τη Φενέρμπαχτσε. Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά για 40 λεπτά και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Η Μακάμπι είναι μια αθλητική ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα “ σκληρό” ματς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να “ διαβάσουμε” την αναμέτρηση για 40 λεπτά».

Από την πλευρά του, ο Αρτούρας Γκουντάιτις, αναφέρθηκε αρχικά στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα του απέναντι στη Φενέρ: «Είναι δύσκολο να πω γιατί δεν κερδίσαμε το προηγούμενου παιχνίδι. Παίξαμε καλά, αλλά μερικές φορές αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο μπάσκετ. Στο τελευταίο λεπτό δεν παίξαμε έξυπνα και χαρίσαμε τη νίκη. Αλλά υπάρχουν θετικά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι και να δούμε το αυριανό παιχνίδι».

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι τόνισε: «Παίζουν με ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλάζουν πολλές άμυνες, έχουν πολλούς σούπερ αθλητικούς παίκτες και καλούς γκαρντ. Το κλειδί θα είναι το ίδιο, να παλέψουμε όπως με την Φενέρμπαχτσε και να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως είμαστε έτοιμοι. Και φυσικά να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Κλείσιμο
Τέλος, σε ερώτηση για τις έξι συνεχόμενες ήττες και το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον απάντησε ότι: «Πολλές καλές ομάδες έχουν αρνητικά σερί κατά τη διάρκεια της σεζόν, έτσι και εμείς. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί δεν γίνεται να παίξεις αυτό το παιχνίδι αν είσαι απαισιόδοξος. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο προκειμένου να δείξουμε κάτι».

Ειδήσεις σήμερα:

Γεννήθηκα για την περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν κάποιο... νεφρό, γράφει ο Χάρι

Στην καρδιά του Κατάρ-gate το Politico: Δωρεάν πτήσεις, μια μυστική συμφωνία και μια «καταιγίδα» διαφθοράς

Με το Κοράνι στο χέρι ο Άντριου Τέιτ στο δικαστήριο - Θα παραμείνει στη φυλακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης