Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού είναι το φαβορί για βασικός φορ με τον Άρη

Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού είναι το φαβορί για βασικός φορ με τον Άρη

Ο διεθνής Κονγκολέζος φορ έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τον Αραμπί για την αρχική 11άδα του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Άρη την Κυριακή

bakambu
Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μετά και το 0-4 του Ολυμπιακού στον Βόλο συνέχισε να είναι ο Νο1... κανονιέρης του στο Πρωτάθλημα έχοντας τρία back to back γκολ στις τρεις σερί νίκες της ομάδας του: με Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης και βέβαια τον Βόλο. Ο 31χρονος στράικερ έχει 14 ματς με 7 γκολ και 1 ασίστ. Ο Μπακαμπού είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για τη βασική 11άδα ως προς τη θέση του φορ.

Από εκεί και πέρα η 11άδα - εκτός απροόπτου - θεαματικές αλλαγές δεν θα έχει σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και αριστερά εκτιμάται πως ο Ρέαμπτσιουκ θα είναι ΟΚ (καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά ο κόουτς Μίτσελ ξεκαθάρισε πως άπαντες είναι καλά) και θα χριστεί ξανά βασικός.

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ο Ισπανός προπονητής επισήμανε: «Όχι, είναι όλοι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου και του Μπα ο οποίος προοδευτικά μπαίνει στις προπονήσεις και δημιούργει ακόμα ένα «πρόβλημα» για τον προπονητή».

Τώρα οι άλλοι 3 της άμυνας για το σημαντικό εντός έδρας ματς με τον Άρη αναμένεται να είναι οι Ροντινέι, Ντόι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Εξάρι ο Εμβιλά και μπροστά του ο Ινμπόμ Χουάνγκ. Τέλος η τριάδα των Φορτούνη, Χάμες και Μπιέλ πίσω από τον φορ Μπακαμπού.

Κλείσιμο
Να θυμίσουμε πως στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο ο Πασχαλάκης ήταν στο τέρμα, οι Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Σωκράτης και Ροντινέι στην άμυνα και οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Εμβιλά ήταν στη μεσαία γραμμή. Στα «φτερά» κινήθηκαν οι Μπιέλ και Φορτούνης ενώ ο Χάμες ήταν πίσω από τον Μπακαμπού.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης