Australian Open: Επιβλητική επιστροφή Τζόκοβιτς και πρόκριση στο 2ο γύρο

O Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στο Australian Open και στην αρχή του δρόμου για τον 10ο τίτλο στη Μελβούρνη, νίκησε στα τρία σετ τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα μέσα σε αποθέωση

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την περσινή περιπέτεια και την επέλαση από την Αυστραλία, επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στο Australian Open. Ο 35χρονος Σέρβος νίκησε τον Ισπανό, Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα με 6-3, 6-4, 6-0 στην αρχή του δρόμου για τον 10ο τίτλο του στο Australian Open. Ο Τζόκοβιτς γνώρισε την αποθέωση από το κοινό, φθάνοντας στις 35 συνεχόμενες νίκες στην Αυστραλία.



Έχοντας ποσοστό κερδισμένων πόντων 87% από το πρώτο σερβίς (39/45) και βγάζοντας 41 winners, ο Τζόκοβιτς όσο περνούσε ο χρόνος επέβαλε το παιχνίδι του απέναντι στον Καμπάγιες Μπαένα.

Ο Ισπανός στο 5ο γκέιμ του πρώτου σετ προηγήθηκε 0-40, όμως ο Τζόκοβιτς με σερί πόντους κράτησε το γκέιμ (3-2), αμέσως μετά έκανε break (4-2), βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του 1ου σετ.



Στο 2ο σετ ο Τζόκοβιτς πέτυχε νέο break στο 7ο game, προσπερνώντας με 4-3, κράτησε το σερβίς του, 5-3 και με love game το έκλεισε στο 6-4. Στο 3ο σετ ο Τζόκοβιτς κυριάρχησε απόλυτα, με σύνολο πόντων 24-4, έφθασε στο 6-0, κλείνοντας τον αγώνα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr