Superleague: Με στόχο να πατήσει στην 5άδα ο Άρης

Superleague: Με στόχο να πατήσει στην 5άδα ο Άρης

Με τη μάχη του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης (17:00) αλλά και του Άρη με τον Βόλο συνεχίζεται η 19η αγωνιστική της Superleague

3619694
Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής άνοιξε με το παιχνίδι της Παρασκευής (20/01) ανάμεσα στον Παναιτωλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Το πρόγραμμα ανοίγει το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης (17:00), όπου ο νικητής παίρνει μία πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα ενώ ανοίγει και τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη (ειδικά για τους γηπεδούχους).

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, από την πλευρά του ΟΦΗ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Συγκεκριμένα, τόσο ο Μοσκέρα, όσο και ο Μπάκιτς βρίσκονται στους εκλεκτούς ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Νέιρα και Διαμαντής. Αναλυτικά: Μανδάς, Στέφενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Γιοχού, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Ντζου, Γκερέρο, Ντίκο, Μοσκέρα και Μπιφουμά.

Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος θα έχει αρκετές επιστροφές στην αποστολή, καθώς στη διάθεσή του είναι ξανά οι Μπαρτόλο, Γκαρθία και Μπενίτο ενώ για πρώτη φορά σε αποστολή είναι και ο Καφί. Αναλυτικά: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Σγουρής, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Ατιένθα, Αντζουλάς, Αλβαρες, Τασουλής, Καρμόνα, Ρούμπεν Γκαρθία, Μουνάφο, Σανταφέ, Γκαρντάφσκι, Μπερτόγλιο, Σίτο, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Μπάγκους, Μπενίτο, Κωστέας, Μπαράλες.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, στο «Κλ. Βικελίδης», ο Άρης φιλοξενεί τον Βόλο (20:00) με φόντο την είσοδο στην 5άδα εφόσον πάρει το τρίποντο.

Οι «κίτρινοι» μετρούν σημαντικές απώλειες καθώς ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει μαζί του τους Πάλμα, Καμαρά και Καμάτσο, με την αποστολή να αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνη, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία, Ντάριντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπαγκατά, Ροντρίγκεζ, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πϊρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρο, Τανούλη, Παναγίδη.

Τέλος για την πλευρά του Βόλου, ο Κώστας Μπράτσος θα έχει μαζί στην αποστολή για το πρώτη φορά, τον Φελίπε Πιρές που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες. Από εκεί και πέρα, η αποστολή θα είναι οι: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή (20/01)
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Σάββατο (21/01)
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 17:00 (CS1)
Άρης-Βόλος 20:00 (Novasports Prime)

Κυριακή (22/01)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης