Ατρόμητος στο υπόμνημά του: «Σχέδιο ΑΕΚ-Μανούχου κατά Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού»

Ατρόμητος στο υπόμνημά του: «Σχέδιο ΑΕΚ-Μανούχου κατά Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού»

Το υπόμνημα με τις θέσεις του που κατέθεσε ο Ατρόμητος για την υπόθεση με τα δοκάρια του παιχνιδιού με την ΑΕΚ

5798761
Εκτός από την ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης του παιχνιδιού του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ την Κυριακή λόγω των τερμάτων του γηπέδου, οι Περιστεριώτες κατέθεσαν και σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις.

Στις συνολικά 21 σελίδες του, αρχικά παρουσίασαν το χρονικό των γεγονότων όπως έγιναν στην έδρα τους, ενώ αμέσως μετά εξέφραζαν τις ενστάσεις τους για τα άρθρα σύμφωνα με τα οποία έγινε η κλήση τους, αλλά και για την ένσταση της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Ατρομήτου παρουσίαζαν την διαδικασία που θα έπρεπε να ακολουθηθεί, όπως την προβλέπει το «Laws Of The Game» και το εγχειρίδιο δοκιμών του ποιοτικού προγράμματος της GIGA για τα ποδοσφαιρικά τέρματα. Να μετρηθεί δηλαδή το ύψος του τέρματος, είτε με λέιζερ, είτε με άκαμπτη ράβδο που θα έχει ακρίβεια συν-πλην δύο χιλιοστών.

Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με το σχετικό υπόμνημα ξεκαθαρίζεται πως αν η επιφάνεια του γηπέδου εμποδίζει την ακριβή μέτρηση, θα πρέπει να τοποθετηθεί στην επιφάνεια του εδάφους μία άκαμπτη σανίδα για να προσφέρει επίπεδο σημείο αναφοράς. Κάτι που δεν έγινε την Κυριακή, με αποτέλεσμα, όπως τονίζεται η μέτρηση να μην είναι δεσμευτική και η όλη διαδικασία να είναι άκυρη.

Κλείσιμο
Μάλιστα, κατηγορούν τον διαιτητή Μανούχο για δόλο, για παραβίαση των κανονισμών και ζητούν να μην διαιτητεύσει ξανά αγώνα του πρωταθλήματος, καθώς με την «παράνομη συμπεριφορά του προσπάθησε να διαμορφώσει την βαθμολογία υπέρ της ΑΕΚ και εις βάρος ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού».

Σε μέρος του υπομνήματος αναφέρετε: «Με μοναδικό σκοπό την ωφέλεια της ΠΑΕ ΑΕΚ και την πρόκληση βλάβης στην ΠΑΕ Ατρόμητος, στον πρόεδρό της Γιώργο Σπανό, αλλά και στις ΠΑΕ ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Εκτέλεσε ένα σχέδιο, το οποίο είχε εξυφανθεί πολύ πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ είναι αδιανόητο ως διεθνής διαιτητής να μη γνωρίζει πώς διαπιστώνεται η αντικανονικότητα των δοκαριών και ποια μέσα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για για να αποδειχθεί, βρέθηκε με μία κορδέλα-μεζούρα στο χέρι, την οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν του την παρέδωσε η αστυνομία...».

Προς επιβεβαίωση της «παράνομης μέτρησης» όπως την χαρακτήρισαν, παρουσίαζαν τους αγώνες που έχουν διεξαχθεί φέτος στο γήπεδο του Ατρόμητου, χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά και τα τελευταία 15 χρόνια. Οι Περιστεριώτες, αποκάλυψαν επίσης, πως ο Θεοφάνης Γιαννάτος που έχει αναλάβει την συντήρηση του χλοοτάπητα, έλεγξε με πιστοποιημένη συσκευή λέιζερ τα ύψος τους, τόσο στην αρχή της σεζόν, όσο και δύο μέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Κάτι που επαναλήφθηκε και την ίδια μέρα, μετά από εντολή του Δημάρχου Περιστερίου λόγω του ντόρου που δημιουργήθηκε, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια απόκλιση από τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Τέλος, με βάση τα παραπάνω, ο Ατρόμητος ζητά την απαλλαγή της ομάδας και τον επανορισμό του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

«Οι Έλληνες ήρθαν τελικά νύχτα, για να μας βοηθήσουν», γράφουν Τούρκοι στα social media

Στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην εκπρόσωπος της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας

Βίντεο: Ο 7χρονος Αχμέτ σώθηκε μετά από 70 ώρες - «Εχω σχολείο αύριο» το πρώτο που είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης