Qatar Open, Σάκκαρη - Ζενγκ 2-1: Με το δεξί στη Ντόχα

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 6-2, 3-6, 6-3 της άπειρης Ζενγκ και συνεχίζει στους «16» στη Ντόχα - Επόμενη αντίπαλος η Αλεξαντρόβα

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Qatar Open η Μαρία Σάκκαρη.

Μετά από την περιπέτεια της στην Αυστρία η Ελληνίδα τενίστρια ταξίδεψε στη Ντόχα για να αγωνιστεί στο δυνατό 500αρι πριν πάει στο Ντουμπάι για το πρώτο Masters της χρονιάς.

Πρώτη αντίπαλος της στη Ντόχα ήταν η 20χρονη Κινέζα Κικβέν Ζενγκ την οποία κέρδισε σε 2.09' με 6-2, 3-6, 6-3. Αν και έκανε περίπατο στο 1ο σετ στο 2ο ήταν κακή και στο 3ο η Κινέζα που έπαιζε με πρόβλημα στο χέρι λύγισε κόντρα στην πιο έμπειρη Σάκκαρη. 



Η Σάκκαρη στους «16» θα παίξει με την Εκατερίνα  Αλεξαντρόβα  και στον προημιτελικό με την Καρολίν Γκαρσία. Στην ίδια πλευρά είναι και η Τζέσικα Πεγκούλα με την οποία μπορεί να παίξει στην τετράδα.

Ο αγώνας

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ (1-0) στο παιχνίδι και έφτασε με το σερβίς της στο 2-0. Με νέο μπρέικ πήγε στο 4-1 και έκλεισε το σετ στο 6-2.



Στο 2ο σετ πέτυχε μπρέικ στο 3ο γκέιμ (2-1)  αλλά η Κινέζα πήρε πίσω το μπρέικ (2-2) και με το σερβίς της προηγήθηκε 3-2. Νέο μπρέικ για την Ζενγκ (4-2) και έκλεισε στο 6-3 για να ισοφαρίσεισ σε 1-1 τα σετ. 

Στο 3ο σετ η Σάκκαρη έφτασε στο 2-1 με την Ζενγκ να ζητά ιατρικό τάιμ άουτ για τραυματισμό στο χέρι.  Η Μαρία επέστρεψε με μπρέικ (3-1) και έσβησε 2 μπρέικ πόιντ της Ζενγκ  για το 4-1.  Η Ελληνίδα έκλεισε το σετ στο 6-3. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Μας συγκλόνισαν οι φωνές των θαμμένων ζωντανών» - Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μίλησαν για όσα βίωσαν

Tέλος στα ΙΧ με βενζίνη και diesel από το 2035, ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο

«Ο γιος μου το έκανε» λέει γυναίκα για την αρπαγή της 12χρονης στα Πατήσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr