Τεντόγλου και Στεφανίδη στη μάχη του σούπερ μίτινγκ στο Λιεβέν

Τεντόγλου και Στεφανίδη στη μάχη του σούπερ μίτινγκ στο Λιεβέν

Με αστέρια παγκόσμιας κλάσης και τους Μίλτο Τεντόγλου και Κατερίνα Στεφανίδη, διεξάγεται σήμερα το διεθνές μίτινγκ του Λιεβέν

levien
Ενα από τα κορυφαία μίτινγκ κλειστού στίβου στον κόσμο, θα διεξαχθεί σήμερα παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου και της Κατερίνας Στεφανίδη.

Ο λόγος για το μίτινγκ του Λιεβέν στη Γαλλία, όπου ο Τεντόγλου στις 21:00 ώρα Ελλάδος θα μπει στη μάχη του μήκους.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στον ανοιχτό και κόσμου στον κλειστό, θα βρει ξανά απέναντί του τους Μόντλερ, Μασό και Ντέντι, ενώ ακόμη συμμετέχουν οι Ζανγκ, Πομερί, Κονατέ και ο ολυμπιονίκης του δεκάθλου Κέβιν Μαγιέρ.

Στις 21.30 θα είναι η σειρά της Κατερίνας Στεφανίδη να αγωνιστεί στο επί κοντώ. Θέλει να πάει σε άλματα πάνω από τα 4,70μ., σε έναν αγώνα όπου συμμετέχει η χρυσή ολυμπιονίκης στο Τόκιο Κέιτι Μουν, οι δύο αθλήτριες που στο τελευταίο Ευρωπαϊκό ήταν μαζί με την Κατερίνα στο βάθρο (Μουρτό, Σούτεϊ), η Καναδή Νιούμαν και οι Σαπέλ, Γκροβ, Ζου, Λαμπέλα, Μπονέν και Ντεχαγιάν.

Κλείσιμο
Στο τριπλούν συμμετέχει και η Τόρι Φράνκλιν που προπονείται στην Ελλάδα με τον Γιώργο Πομάσκι και η οποία θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Ποβέα και Μπεκ-Ρόμαντσουκ.

Από τα υπόλοιπα αγωνίσματα, ξεχωρίζει αναμφίβολα η παρουσία του Ντουπλάντις στο επί κοντώ (μαζί με Νίλσεν, Ομπιένα, Βλουν), των Τζέικομπς, Ομανιάλα (60μ.), Βάρχολμ (400μ.), Μαρτινό-Λαγκάρντ, Χάλογουεϊ (60μ.εμπ.), ενώ στις γυναίκες κορυφαία ονόματα είναι αυτά των Χόντγκινσον (800μ.), Μπολ (400μ.), Χαϊλού (1.500μ.) και Βελτέγι (3.000μ.)

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στις ερωτήσεις της υπεράσπισης Πισπιρίγκου θα απαντήσει σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης

«Συγγνώμη, λάθος» λένε τώρα οι ΗΠΑ για το... «Μπαλόνια-γκέιτ»

Λόπεζ και Άφλεκ γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με το ίδιο τατουάζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης