Ολυμπιακός: Αουτσάιντερ για βασικός στο ντέρμπι ο Μασούρας, φαβορί για το αρχικό σχήμα ο Κανός

Ολυμπιακός: Αουτσάιντερ για βασικός στο ντέρμπι ο Μασούρας, φαβορί για το αρχικό σχήμα ο Κανός

Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ δεν φαντάζει φαβορί για την αρχική 11άδα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός όπου σε πρώτο πλάνο για τα άκρα είναι κυρίως τρεις παίκτες

derby_osfp_pao
Ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι με τον Ισπανό να αναμένεται να καταλήξει για τις αποφάσεις του είτε την Παρασκευή είτε ακόμα και ανήμερα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ένα σκέλος που αποτελεί μία εστία... προβληματισμού είναι τα 2 άκρα της επίθεσης, που πιθανότερο είναι πάντως να διαρρεύσουν οι τελικές αποφάσεις του Ίβηρα προπονητή την Παρασκευή.

Το ιδανικό πιθανώς για τον έμπειρο προπονητή θα ήταν να έχει δύο κλασικούς εξτρέμ είτε πάει στο 4-2-3-1 είτε πάει στο 4-3-3. Σε αυτή τη φάση φαίνεται πως ποντάρει στον Κανός και τον ετοιμάζει για βασικό στο ματς του Σαββάτου. Για το άλλο άκρο της επίθεσης όμως ο Μασούρας δεν διαφαίνεται να είναι μέσα στα φαβορί για την 11άδα. Ο 29χρονος Μασούρας πάντως φέτος έχει 4 γκολ και 2 ασίστ σε 33 ματς και έχει βρει δίχτυα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ως παίκτης των Πειραιωτών.

Αντιθέτως οι Μπιέλ και Φορτούνης έχουν κερδίσει... πόντους ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο Έλληνας εξτρέμ είχε χρησιμοποιηθεί βέβαια στην αναμέτρηση με τη Λαμία εκτός έδρας για τη Stoiximan Super League. Όμως φαίνεται πως ο Μασούρας θα μπει σε 2ο πλάνο. Είναι μία πιθανότητα εν τέλει να προτιμηθεί ο Ισπανός Μπιέλ και ο Φορτούνης με τον Μασούρα να βρεθούν στον πάγκο ως εναλλακτικές.

Ο Κανός ως παίκτης του Ολυμπιακού σε 3 ματς έχει ήδη 1 γκολ, 1 κερδισμένο πέναλτι και 1 ασίστ. Το τέρμα του φυσικά το είχε αφιερώσει στη μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης