Αλμέιδα για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Δεν μένουμε στον πρώτο αγώνα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα ξεκαθάρισε ότι παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα υπάρχουν άλλα 90 λεπτά

Το προβάδισμα της ΑΕΚ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο παιχνίδι είναι μεγάλο μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού.

Όπως είναι λογικό βρίσκεται αγκαλιά με την παρουσία της στο μεγάλο ραντεβού του θεσμού ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα κράτησε χαμηλά την... μπάλα στις δηλώσεις του στην «Cosmote TV» εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (20:00): 

Για την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι η ομάδα άφησε μία καλή εικόνα. Όμως, δεν μένω σε αυτό. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι έχουμε ακόμη ενενήντα λεπτά μπροστά μας και πρέπει να έχουμε ξανά μια καλή εικόνα».

Για το αν θέλει η ομάδα του να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου αγώνα ή να παίξει σα να έληξε 0-0: «Έχουμε μιλήσει ήδη αρκετά με τους ποδοσφαιριστές και θα μιλήσουμε ξανά. Πλέον, οι παίκτες ξέρουν την ιδέα που έχω…»

Για το τι Ολυμπιακό περιμένει, σε σχέση και με την καλή του εικόνα στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα παίζουν καλά. Εγώ σέβομαι πολύ όλους τους αντιπάλους. Σέβομαι πολύ την ιστορία του κάθε συλλόγου. Αλλά εμείς, από την πλευρά μας, δημιουργούμε τη δική μας ιστορία. Συγκεντρωνόμαστε πολύ στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αναλύουμε πολύ τους αντιπάλους, αλλά επικεντρωνόμαστε κυρίως σε εμάς».

Για τις απουσίες: «Η αλήθεια είναι ότι το να παίρνω αποφάσεις, το κάνω από την ημέρα που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Το πιο δύσκολο κάθε φορά είναι το να παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις. Πάντα σκέφτομαι, όταν παίρνω μια απόφαση, ότι είναι η καλύτερη. Όμως, ποτέ δεν σκέφτομαι το μεθεπόμενο παιχνίδι, πριν παίξω αυτό που έχω μπροστά μου. Είναι το τώρα. Το επόμενο παιχνίδι που έχουμε, είναι πραγματικά σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει την ευκαιρία να πας στον τελικό. Οπότε, θα προσπαθήσω να πάρω την καλύτερη απόφαση και παράλληλα να αναλύσω τη στρατηγική μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ και φόρος εισοδήματος: Σήμερα η τελευταία ημέρα πληρωμής

Σφοδρές αντιδράσεις του δικαστικού κόσμου για την προκήρυξη Πολάκη

Qatargate: Σήμερα εξετάζεται η έφεση της Εύας Καϊλή - Αποφυλάκιση ή συνέχιση της κράτησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr