Τζον Χένρι: «Είμαστε αφοσιωμένοι στη Λίβερπουλ, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε έξυπνα»

Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ διέψευσε με έμμεσο τρόπο τα σενάρια πώλησης, υπερασπιζόμενος παράλληλα την επενδυτική πολιτική της ομάδας

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, παραχώρησε συνέντευξη στη Liverpool Echo, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην αφοσίωση της Fenway Spost Group στο αγγλικό club, ενώ υπερασπίστηκε την πολιτική της ομάδας όσον αφορά τις μεταγραφικές επενδύσεις, στεκόμενος στο γεγονός πως αρκετοί σύλλογοι δεν λειτουργούν με βιώσιμο τρόπο.

«Είναι αλήθεια ότι αναζητήσαμε δυνάμει επενδυτές για το club, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία του σε βάθος χρόνου. Για την ακρίβεια είμαστε πιο αφοσιωμένοι από ποτέ στη Λίβερπουλ, ο σύλλογος συνεχίζει να προοδεύει εντός κι εκτός γηπέδων», ανέφερε αρχικά ο Αμερικάνος.

«Συνεχίζουμε να "χτίζουμε" στη Λίβερπουλ, αλλά το κάνουμε με υπεύθυνο τρόπο. Βλέπουμε ότι πολλοί σύλλογοι βαδίζουν σε μη βιώσιμα μονοπάτια, όμως εμείς θα εξακολουθήσουμε να στοχεύουμε στις έξυπνες επενδύσεις όσον αφορά τις μεταγραφές, είμαστε πολύ περήφανοι για το ρόστερ μας», προσέθεσε στη συνέχεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Οδύνη στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη - Παρών ο Μητσοτάκης

Σε αναστολή καθηκόντων οι γιατροί για τον επιθεωρητή - Έδωσαν άδεια 30 ημερών χωρίς εξέταση


Συνελήφθη ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης - Είχε καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές και χρέη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr