Conference League, Λάτσιο - Άλκμααρ 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης με σκόρερ τον Παυλίδη

Conference League, Λάτσιο - Άλκμααρ 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης με σκόρερ τον Παυλίδη

Η Άλκμααρ νίκησε με 2-1 την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» με ανατροπή και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Conference League

26902264
Τεράστια ανατροπή για την Άλκμααρ! Η ομάδα των βασικών Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου έμεινε πίσω στο σκορ από τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο», όμως νίκησε με 2-1 και έφυγε από τη Ρώμη με προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «8» του Conference League.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr0e37qk8n15)


Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 18'. Ο Άντερσον έκλεψε την μπάλα κάτω από τη σέντρα, κουβάλησε την μπάλα στην αντεπίθεση, έδωσε στον Τζακάνι, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Πέδρο με εξαιρετικό τελείωμα ισοφάρισε.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr0da1qqeyqh)


Η Άλκμααρ στεκόταν εξαιρετικα στο «Ολίμπικο» και ισοφάρισε στο 45' με τον... συνήθη ύποπτο, Βαγγέλη Παυλίδη. Ο Ρέιντερς «έσκαψε» την μπάλα, ο Κάρλσον έκανε το γύρισμα και ο διεθνής σέντερ φορ με τελείωμα σε πρώτο χρόνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαξιμιάνο για το 1-1. Ο Έλληνας επιθετικός την τρέχουσα σεζόν μετράει 18 γκολ και εννέα ασίστ σε 26 εμφανίσεις του με την Άλκμααρ σε όλες τις διοργανώσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr0cq03u7i3d)


Οι Ολλανδοί «πάγωσαν» το «Ολίμπικο» στο 62'. Κέρκεζ και Κάρλσον συνεργάστηκαν εξαιρετικά από τα αριστερά, έκαναν το 1-2 και ο δεύτερος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή ολοκλήρωσε την ανατροπή και πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί, οι Λατσιάλι δεν κατάφεραν να βρουν ουσία στο παιχνίδι τους και το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr0f2zju2htd)



Λάτσιο: Μαξιμιάνο, Λάτσαρι, Καζάλε (46' Ρομανιόλι), Πάτρικ, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Κατάλντι (70' Βεσίνο), Αλμπέρτο, Πέδρο (70' Κανσελιέρι), Άντερσον, Τζακάνι

Άλκμααρ: Ράιαν, Σουγκαβάρα, Χους, Χατζηδιάκος, Κέρκεζ (83' Ντε Βιτ), Κλάζι, Μάινανς, Ρέιντερς, Όντγκαρντ (83' Μιχαΐλοβιτς), Παυλίδης (83' Μέερντινγκ), Κάρλσον (83' Φαν Μπρεντερόντ)


Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων: Πώς έμαθε ο σταθμάρχης για την τραγωδία - Ήταν ο φόβος των συναδέλφων του


Πυρετός συσκέψεων στο Μαξίμου - Έρχονται ανακοινώσεις Γεραπετρίτη για τα τρένα


Αντετοκούνμπο: Το ΝΒΑ ακύρωσε το triple double σβήνοντας το δέκατο ριμπάουντ με τους Γουίζαρντς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης