ΑΕΚ: Προσφεύγει στο CAS για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Προσφεύγει στο CAS για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ παρότι κέρδισε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα προσφύγει στο CAS για την υπόθεση με τα δοκάρια, καθώς επιθυμεί, όπως τόνισε, «να αποδοθεί και δικαιοσύνη μέσα στις δικαστικές αίθουσες και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και οι συνεργοί τους»

5798740
Ακόμη ένα... ημίχρονο θα παιχθεί για το ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ που διεξήχθη πρόσφατα στο Περιστέρι και η Ενωση επικράτησε 1-0 χάρις στο γκολ του Τσούμπερ.

Η αναμέτρηση είχε αρχικά αναβληθεί λόγω του ύψους των δοκαριών που δεν ήταν το σωστό, όμως μετά την απόφαση των δικαστικών οργάνων ορίστηκε να γίνει την περασμένη Τετάρτη και έληξε με νίκη των «κιτρινόμαυρων». Οι οποίοι όμως έκαναν γνωστό πως παρότι κέρδισαν δεν θα σταματήσουν τη δικαστική «μάχη» και θα προσφύγουν στο CAS.




Κλείσιμο
Οπως ανακοίνωσαν σχετικά η νομική υπηρεσία του club έχει ήδη λάβει σχετική εντολή, ενώ η πλευρά της ομάδας σχολίασε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά ότι «η νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήδη συντελέστηκε κι αποδόθηκε η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Απομένει όμως να αποδοθεί δικαιοσύνη και μέσα στις δικαστικές αίθουσες και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και οι συνεργοί τους για την υπόθεση 'βρώμικα δοκάρια'».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ 

«Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ έλαβε ήδη εντολή από τη διοίκηση να προχωρήσει στην κατάθεση προσφυγής στο CAS για το δικαστικό σκάνδαλο με την υπόθεση των κοντών δοκαριών στο Περιστέρι.

Για την ΑΕΚ είναι θέμα αρχής και δικαιοσύνης να καταδειχθεί το μέγεθος του νομικού και δικαστικού σκανδάλου και να έρθουν στο φως το βρώμικο παρασκήνιο, οι άνωθεν παρεμβάσεις και οι πολιτικές πιέσεις που οδήγησαν στις δύο αποφάσεις – εκτρώματα. Η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της, καταδεικνύοντας ρόλους και ευθύνες για την δικαστική και νομική εκτροπή που συντελέστηκε και για τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης.

Η νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήδη συντελέστηκε κι αποδόθηκε η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Απομένει όμως να αποδοθεί δικαιοσύνη και μέσα στις δικαστικές αίθουσες και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και οι συνεργοί τους για την υπόθεση «βρώμικα δοκάρια».

Γιατί η ατιμωρησία στις κάθε λογής παραβάσεις, καθώς και η επικράτηση των δυνάμεων του σκότους, κάθε άλλο παρά βοηθούν στην προσπάθεια κάθαρσης στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μια κάθαρση για τη οποία σταθερά μάχεται και θα συνεχίσει να μάχεται η ΠΑΕ ΑΕΚ. Δεν θα επιτρέψουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κυλιέται στον βούρκο της ανυποληψίας . Δεν θα επιτρέψουμε κάποιοι να θέλουν να κάνουν τη νύχτα μέρα κατά το δοκούν.


Νίκη στα γήπεδα! Νίκη στις δικαστικές αίθουσες! Νίκη παντού!».

Πηγη: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα - Στη ΜΕΘ η μάνα του, ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

«Διόρθωσαν» με μπλάνκο την ώρα αναχώρησης των δύο σταθμαρχών το μοιραίο βράδυ!

Νέο Ψυχικό: Πατέρας κλείδωσε το 7χρονο παιδί του στο σπίτι και εξαφανίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης