Σένκεφελντ για πιθανή κατάκτηση πρωταθλήματος από τον ΠΑΟ: «Θα ήταν μία υπέροχη ανταπόδοση στον κόσμο μας»

Σένκεφελντ για πιθανή κατάκτηση πρωταθλήματος από τον ΠΑΟ: «Θα ήταν μία υπέροχη ανταπόδοση στον κόσμο μας»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε σε ολλανδικά ΜΜΕ για τη φετινή μάχη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα

5786837
Ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή φέτος και ο Μπαρτ Σένκεφελντ αναφέρθηκε στο ολλανδικό «AD» για αυτή την πορεία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ολο το καλοκαίρι οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήμασταν σαν ένα είδος θεού για αυτούς τους ανθρώπους».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν είδα ποτέ ένα τέτοιο βήμα να έρχεται. Αλλά όταν ήρθε σκέφτηκα ότι ήταν ένα ωραίο βήμα προς τα μπροστά. Ηταν μία λογική επιλογή για μένα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω παραμείνει σε φόρμα όλο αυτό το διάστημα. Ενιωσα ότι μπορούσα να συμβαδίσω γρήγορα με το επίπεδο του πρωταθλήματος. Απλώς κάνω αυτά που ξέρω μέσα στο γήπεδο, αν και το ελληνικό ποδόσφαιρο εμπεριέχει κι αρκετό συναίσθημα».

Για τα ντέρμπι: «Είναι τρελό αυτό που γίνεται σ’ αυτά τα ματς. Δεν υπάρχουν εκτός έδρας οπαδοί γιατί διαφορετικά θα τραβήξουν ο ένας το κεφάλι του άλλου! Το ποδόσφαιρο είναι διέξοδος για τους ανθρώπους. Η ζωή τους σε μια τσιμεντένια ζούγκλα όπως η Αθήνα δεν είναι πάντα εύκολη».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: «Οι εξέδρες χωρίστηκαν στη μέση, οι δικοί μας στην μία πλευρά, του ΠΑΟΚ στην άλλη. Ακόμη και πριν αρχίσει το ματς, έπεσαν δακρυγόνα και όλοι έπρεπε να τραπούν σε φυγή. Αργότερα κάναμε το 1-0 και ένας συμπαίκτης μου χτυπήθηκε με πέτρα. Ναι, όσον αφορά την ασφάλεια, τα πράγματα είναι ξεκάθαρο ότι μπορούν να βελτιωθούν…»

Για το πρωτάθλημα: «Ο ανταγωνισμός χωρίζεται πλέον σε ένα «top 6» ομάδων, μετά το οποίο παίζουμε άλλους δέκα τελευταίους αγώνες. Αυτό θα είναι βαρύ. Αλλά ο τίτλος θα ήταν κάτι το υπέροχο. Μία μεγάλη ανταπόδοση για τον κόσμο. Πόσο ωραία θα ήταν, αν επιστρέψω εδώ αργότερα, κι ο κόσμος με θυμάται ως πρωταθλητή;»

Ειδήσεις σήμερα:

Σκρέκας: Το νερό ήταν και παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο


«Δεν θα γυρίσουν ποτέ στην κοινωνία»: Τα μυστικά της γιγαντιαίας φυλακής-φρούριο στο Ελ Σαλβαδόρ


Κατώτατος μισθός: Στα 780 ευρώ από την 1η Απριλίου - Μητσοτάκης: Γενναία αύξηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης