Eldesmarque: «Η πιθανή πρόσληψη Γκατούζο επαναφέρει τον Λάτο στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό»

Eldesmarque: «Η πιθανή πρόσληψη Γκατούζο επαναφέρει τον Λάτο στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, ο Τόνι Λάτο είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο σε περίπτωση που ο Γκατούζο είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

lato
Η ισπανική ιστοσελίδα «eldesmarque» αποκάλυψε πως ο Τόνι Λάτο που βρέθηκε στα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού στον Γενάρη λόγω του Μίτσελ, όμως η φυγή του Ισπανού προπονητή από τους «ερυθρόλευκους» έβγαλε την επιλογή του Ισπανού αριστερού μπακ από τα πλάνα.Ο Λάτο απέρριψε δύο προτάσεις ανανέωσεις της Βαλένθια και είναι δεδομένο πως θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ωστόσο, είναι πιθανό ο διάδοχος του Ισπανού προπονητή στον Ολυμπιακό να επαναφέρει τον 25χρονο αριστερό μπακ στα μεταγραφικά πλάνα των Πειραιωτών. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σε περίπτωση που ο Τζενάρο Γκατούζο, που είναι υποψήφιος, γίνει όντως ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων», ο Τόνι Λάτο είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες, αφού πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ιταλού κόουτς από την θητεία του στην Βαλένθια.

Φέτος, ο Τόνι Λάτο έχει πραγματοποιήσει 20 συμμετοχές έχοντας σκοράρει ένα τέρμα και δώσει μία ασίστ σε σχεδόν 1.000 αγωνιστικά λεπτά.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης