Κατηγορείται για επίθεση σε αστυνομικό στο Μιλάνο ο γιος του Κοστακούρτα

Κατηγορείται για επίθεση σε αστυνομικό στο Μιλάνο ο γιος του Κοστακούρτα

Ο γιος του παλαίμαχου αμυντικού της Μίλαν και της Εθνικής Ιταλίας σύμφωνα με την καταγγελία χτύπησε στο πρόσωπο αστυνομικό

kosrtakoyrta
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η συμπεριφορά του Αχιλλέα Κοστακούρτα.

O 19χρονος γιος του παλαιίμαχου αμυντικού της Μίλαν και της Εθνικής Ιταλίας Αλεσάντρο Κοστακούρτα και της πρώην Μις Ιταλία και ηθοποιού Μαρτίνα Κολομπάρι κατηγορείται για επίθεση σε αστυνομικό στο Μιλάνο.

Ο νεαρός Κοστακούρτα συμμετείχε μαζί με την μητέρα του στο ριάλιτι Beijing Express και μετά από τα γυρίσματα πήρε ένα ταξί από πιάτσα της ιταλικής πόλης για να πάει στο σπίτι του. Στην διαδρομή, όπως κατήγγειλε ο ταξιτζής, άρχισε να φωνάζει, να κράζει και να πετάει εκτός ταξί πολύτιμα αξεσουάρ.


Κλείσιμο

Ο ταξιτζής έντρομος σταμάτησε το όχημα και ζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας. Ένας αστυνομικός πλησίασε τον Κοστακούρτα και εκείνος τον έβρισε και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο τμήμα και πέρασε εκεί το βράδυ ενώ όπως γράφουν τα ΜΜΜΕ στην Ιταλία έχει μείνει πλέον ελεύθερος.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής και για επίθεση σε αστυνομικό όργανο. Το 2021 μέσω καταγγελίας του στο Instagram ισχυρίστηκε ότι ξυλοκοπήθηκε από κάποιους αστυνομικούς στην Πάρμα, αναφέροντας διάτρηση τυμπάνου.

Ο Αχιλλέας Κοστακούρτα γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2004 – τέσσερις μήνες μετά τον γάμο των γονιών του – και είναι μοναχοπαίδι. Φοίτησε στο Loviss Paritarian School, και αν και μικρός υποστήριζε την Ίντερ αργότερα έγινε φαν της Μίλαν λόγω του μπαμπά του.

Οι γονείς του είχαν δηλώσει ότι είχαν ζητήσει την βοήθεια ψυχολόγου για τον γιο τους. Μαζί με την μητέρα του που είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες στην Ιταλία συμμετείχε έως τις 14/4 στο ριάλιτι Beijing Express.



Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Γεωργούλη: «Καταδικάζουμε… αλλά αν είναι στημένο πριν τις εκλογές;» - Νέο «χτύπημα» από υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ

Γκάφα Χατζηγιάννη: Πήγε σε γενέθλια και το υφυπουργείο Πολιτισμού έβγαλε… Δελτίο Τύπου

Ανήλικος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην Κηφισίας - Του έδωσαν πρώτες βοήθειες άντρες της ΟΠΚΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης