Γιουβέντους: Εκτός γηπέδου 171 οπαδοί για τα ρατσιστικά συνθήματα στον Λουκάκου
Με απαγόρευση εισόδου τιμωρήθηκαν 171 οπαδοί της Γιουβέντους που συμμετείχαν σε ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον του Ρομέλου Λουκάκου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ίντερ
Στόχος ρατσιστικών συνθημάτων έγινε ο Ρομέλου Λουκάκου μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Coppa Italia μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους, με περίπου 250 οπαδούς των Μπιακονέρι να του επιτίθενται με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.
Λίγο καιρό αργότερα και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Αστυνομικές Αρχές αναγνώρισαν 171 εξ αυτών ως υποκινητές ρατσιστικών συνθημάτων και πλέον πρόκειται να τιμωρηθούν με απαγόρευση εισόδου από το «Allianz Stadium».
Η έρευνα της Αστυνομίας μάλιστα πρόκειται να συνεχιστεί για να εξακριβωθεί αν και οι υπόλοιποι οπαδοί που συμμετείχαν στις ρατσιστικές επιθέσεις είχαν ανάλογη ευθύνη, ενώ παράλληλα στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και μερίδα οπαδών της Ίντερ που φώναζαν «Λίβερπουλ, Λίβερπουλ» σε μια σαφή αναφορά για την τραγωδία του Χέιζελ.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.