Καρίμ Μπενζεμά: Η Τζόρνταν Οζούνα τον έκανε για 4η φορά πατέρα

Καρίμ Μπενζεμά: Η Τζόρνταν Οζούνα τον έκανε για 4η φορά πατέρα

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει τέσσερα παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες

26334475
Ο Καρίμ Μπενζεμά σημείωσε χατ-τρικ χθες (29/4) απέναντι στην Αλμερία (4-2) για την 32η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά η πρώτη χαρά για τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας είχε έρθει δύο ημέρες νωρίτερα.

Την Πέμπτη λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Semana, γεννήθηκε το τέταρτο παιδί του και πρώτο με το μοντέλο Τζόρνταν Οζούνα.



Κλείσιμο
Η 33χρονη Αμερικανίδα influencer εισήχθη στην κλινική «Ρούμπερ» στη Μαδρίτη την περασμένη Τετάρτη και το μωρό γεννήθηκε τελικά στις 27 Απριλίου, μετά από φυσιολογικό τοκετό χωρίς επιπλοκές.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε ήδη τρία παιδιά με τις δύο προηγούμενες σχέσεις του, την Μέλια (8 ετών) και τον Νούρι (3 ετών) με την Κλόε ντε Λονέι και τον 5χρονο Ιμπραχίμ με την Γκόθιερ Κόρα.

Πάντα πολύ διακριτικός για την ιδιωτική ζωή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρώην παίκτης της Λιόν δεν μοιράστηκε φωτογραφίες ή βίντεο από τη γέννηση.

Ποια είναι η γυναίκα που έχει κατακτήσει την καρδιά του Καρίμ Μπενζεμά



Η Τζόρνταν Οζούνα γεννήθηκε πριν από 32 χρόνια στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών και στο παρελθόν λέγεται πως είχε σχέσεις με τον Παφ Ντάντι και τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα καλύτερα πρακτορεία, όπως Tricia Brink Management, The Salt Agency, Caroline Gleason Management και State Management. Αν και δηλώνει και influencer έχει μόλις 364.000 followers, με τους οποίους μοιράζεται κυρίως επαγγελματικές φωτογραφίες και λέμε μόνο γιατί ο Καρίμ Μπενζεμά... παίζει μπάλα με σχεδόν 59 εκατ. ακολούθους στο Instagram.

ζο


Οι φήμες για σχέση της με το Νο 9 της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησαν αυτό το καλοκαίρι, όταν... συνελήφθησαν μαζί σε ένα γιοτ. Αν και ζουν τον έρωτά τους από απόσταση (αυτή μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες) βλέπονται πολύ συχνά.


Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στη Βοστώνη με το SatanCon: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το συνέδριο του «Ναού του Σατανά»

Έρχεται... παράξενη Πρωτομαγιά με βροχές και καταιγίδες - Δείτε χάρτες

Τσίπρας: Ο Βαρουφάκης να πάει να βρει τον κ. Σόιμπλε που ήταν φίλος του, να συζητήσουν για τη «Δήμητρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης