O Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Αλ Νασρ και να επιστρέψει στη Ρεάλ

O Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Αλ Νασρ και να επιστρέψει στη Ρεάλ

Δημοσιεύματα στην Ισπανία εμφανίζουν τον CR7 να σκέφτεται την άμεση αποχώρηση από τη Σαουδική Αραβία και τον Φλορεντίνο Πέρεθ να του προτείνει ρόλο πρεσβευτή της Ρεάλ Μαδρίτης

ronaldo
Λίγους μήνες μετά τη φαντασμαγορική παρουσίαση του από την Αλ Νασρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, φαίνεται να έχει μετανιώσει για την επιλογή του να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία και να αναζητεί τρόπους αποχώρησης από την ασιατική χώρα.

Ο Πορτογάλος είχε ανακοινωθεί από την Αλ Νασρ στις 30 Δεκεμβρίου υπογράφοντας συμβόλαιο 2.5 ετών με ετήσιες απολαβές 200 ελατ. ευρώ, αλλά όπως αναφέρει η El Nacional, είναι πολύ κοντά στο να ζητήσει την πρόωρη ολοκλήρωση της συνεργασίας τους και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Nacional


Κλείσιμο
Ο CR7 στα 31 ματς με την Αλ Νασρ έχει 15 γκολ και 4 ασίστ, αλλά έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου και είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Αλ Ιτιχαντ στο πρωτάθλημα, ενώ πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του συλλόγου με δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευση του για την έως τώρα παρουσία του Πορτογάλου!

Ο Ρονάλντο επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Ευρώπη και δη στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο πρόεδρος των μερένγκες Φλορεντίνο Πέρεθ (προφανέστατα με τη σύμφωνη γνώμη του Κάρλο Αντσελότι) θεωρεί πως δεν έχει να προσφέρει κάτι ως ποδοσφαιριστής, αλλά αντιθέτως είναι πολύ πιθανό να του προτείνει ρόλο πρεσβευτή του κλαμπ με ενεργό ρόλο στο οργανόγραμμα της ομάδας.

Ειδήσεις σήμερα

Στο 4,5% υποχώρησε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο - Στο 7% στην Ευρωζώνη

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά

Πώς ένα ντοσιέ προκάλεσε την τραγωδία με το F16 στην Ισπανία - 8 χρόνια στα δικαστήρια το δυστύχημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης