Ο Ντάνι Άλβες είναι πιο αδύνατος από ποτέ μέσα στη φυλακή

Πρώην συγκρατούμενος του ποδοσφαιριστή αποκάλυψε πως η ψυχική του κατάσταση είναι στα χειρότερά της

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή, ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση βιασμού νεαρής κοπέλας τον περασμένο Δεκέμβριο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.

Η εκπομπή «Fiesta» μίλησε με έναν πρώην συγκρατούμενο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για την καθημερινότητα του παίκτη στις φυλακές.

Η μαρτυρία αυτή αποκαλύπτει λεπτομέρειες τη ζωή του φυλακισμένου Άλβες. «Είναι εκεί μέσα χαμένος και όλοι λένε "α, ο Άλβες"». Υπάρχουν επίσης κάποιοι στην τραπεζαρία που τον φωνάζουν: «Βιαστής», είπε, επιβεβαιώνοντας ότι η κατάστασή του στη φυλακή δεν είναι εύκολη.

Τόσο η εξωτερική εμφάνιση του Άλβες όσο και η ψυχική του κατάσταση δεν είναι στα καλύτερά τους μετά τη φυλάκισή του. «Είναι πιο αδύνατος. Φαίνεται θλιμμένος μερικές φορές».

Η ίδια πηγή ανέφερε ακόμα ότι «μερικές φορές» ο ποδοσφαιριστής έχει «ιδιαίτερα προνόμια» μέσα στη φυλακή.

Η εκδοχή του Άλβες
Ο παίκτης, όπως σχολίασε ο εν λόγω πρώην κρατούμενος, επιμένει στους υπόλοιπους κρατούμενους ότι είναι αθώος. «Λέει ότι όλα ήταν συναινετικά, ότι όλα ήταν μια χαρά. Μια νύχτα διασκέδασης».

Τα ίδια είχε πει ο Άλβες και στο δικαστήριο, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός και ότι αρχικά το απέκρυψε για να μην αποκαλυφθεί η απιστία του.

Ο Ντάνι Άλβες ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο
Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι ο Βραζιλιάνος έχει μια ρουτίνα χωρίς υπερβολική δραστηριότητα στη φυλακή. «Δεν βγαίνει έξω. Βγαίνει στο αθλητικό κέντρο μόνο όταν παίζει με άλλη μονάδα. Αν μείνει μέσα πηγαίνει στην αίθουσα για να δει τηλεόραση».

Ειδήσεις σήμερα:

«Ψυχρός, ψύχραιμος και κακός ηθοποιός ο Αναγνωστόπουλος» κατέθεσαν οι αστυνομικοί

Οδηγός στην Αμβέρσα πέταξε από τα παράθυρα δεκάδες χιλιάδες ευρώ κατά τη διάρκεια καταδίωξης


«Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας» - Το σχόλιο Κούγια για τη σχέση της Βατίδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr