Αντονέλα Ροκούζο-Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η σύντροφος του Ρονάλντο αποθέωσε την σύζυγο του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι ψηφίστηκε καλύτερος αθλητής στον κόσμο στα Laureus World Sports Awards 2023 αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε η Αντονέλα Ροκούζο

Οι σύζυγοι τους είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι "σημάδεψαν" μια ολόκληρή εποχή και συνεχίζουν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο και να τραβούν πάνω τους το ενδιαφέρον όλου του κόσμου. 



Ο Ρονάλντο συνεχίζει στην Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ και τον έχει ακολουθήσει η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μαζί με τα παιδιά ενώ ο Μέσι μένει στο Παρίσι μαζί με τον σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, την Αντονέλα Ροκούζο. 




Ο Λιονέλ Μέσι βέβαια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο εάν ισχύουν τα σενάρια για συμφωνία του Αργεντινού με την Αλ Χιλάλ θα παίζουν μαζί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Οι δύο άσοι δεν συνηθίζουν να ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις στα social media αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες του. 

Ο Αργεντινός μαζί με την σύζυγό του Αντονέλα Ροκούζο εμφανίστηκαν την Δευτέρα στην τελετή των Laureus World Sports Awards 2023 στο Παρίσι. Ο Λιονέλ Μέσι βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος αθλητής της χρονιάς αλλά την παράσταση έκλεψε η Αντονέλα με το φόρεμα της που είχε όλη την πλάτη έξω και ήταν διάφανο από την μέση και κάτω. 



Η σχετική δημοσίευση της Αντονέλα στο Instagram ξεπέρασε τα 2 εκατ. likes αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν το like και το σχόλιο της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της Αντονέλα και της έγραψε: "Υπέροχη". 



Οι δύο τους δεν είναι φίλες, έχουν επιλέξει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής αλλά ποιος ξέρει την επόμενη χρονιά μπορεί να είναι μαζί στην ίδια χώρα! 





Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Για... παρεμπόδιση κυκλοφορίας συνελήφθη ο διάσημος νάνος του TikTok, Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ

Tραγωδία στην Άρτα: Νεκρό κοριτσάκι 5,5 μηνών που ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Eκλογές στην Τουρκία: Ήρθε η ώρα του Ερντογάν;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr