«Χαρτοπόλεμος» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μετά το ματς του ΟΑΚΑ - Στο επίκεντρο ο Μπαρτζώκας

«Πινγκ πονγκ» με ανακοινώσεις έπαιξαν αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μετά το 67-65 υπέρ του «Τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ

Επεισοδιακός ήταν ο δεύτερος τελικός με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τον «αιώνιο» αντίπαλό του στις λεπτομέρειες.

Η απουσία του Κώστα Σλούκα, η αποβολή του Τόμας Γουόκαπ και ο τραυματισμός του Σάσα Βεζένκοφ δεν έκαναν τα πράγματα τόσο εύκολα όσο θα μπορούσαν να είναι για τον Παναθηναϊκό, με τη γενικότερη ένταση της αναμέτρησης να διατηρείται μέχρι το τέλος και να ξεφεύγει από τα όρια του παρκέ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που σηματοδότησε το 1-1 στη σειρά, από την πλευρά του ο Ολυμπιακός με μια λιτή ανακοίνωση τα έβαλε με τους διαιτητές λέγοντας πως: «Μόνο με τέτοια διαιτησία μπορούσαμε να χάσουμε σήμερα. Είναι ντροπή όλα αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ». Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε πως ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, επιτέθηκε φραστικά τόσο σε μέλη της ομάδας όσο και σε οπαδούς που βρίσκονταν στην εξέδρα.

Δεν άργησε να έρθει και η απάντηση του Ολυμπιακού. Αναλυτικά:

«Η απάντηση στα όσα ισχυρίζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον προπονητή μας, Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο μας απαγορεύεται να σηκώνεται. Στην αρχή του αγώνα έβριζε και σηκωνόταν όρθιος και όταν του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται να μιλάει, σταμάτησε με την παρέμβαση του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδης. Στο τέλος του αγώνα έκανε υβριστικές χειρονομίες προς τον προπονητή μας και ο κ. Μπαρτζώκας του είπε ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι, πάλι παρουσία του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη. Φτάνει με τα ψέματα».

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα λεπτά, και ενώ ήταν ήδη 02:00 το ξημέρωμα, με τον Παναθηναϊκό να εκδίδει κι αυτός ανακοίνωση προς απάντηση στους Πειραιώτες, με πολύ καυστικό φινάλε. «Πρώτον, αναφερόμασταν στη συμπεριφορά του κ. Μπαρτζώκα απέναντι σε φιλάθλους και ανθρώπους της ομάδας μας κατά την έξοδό του από το παρκέ μετά το τέλος του αγώνα. Δεύτερον, όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Μπαρτζώκας δεν βρίζει ποτέ», είπαν οι «πράσινοι».

Το... τρίτο ημίχρονο πήρε κι άλλη παράταση, με τον Ολυμπιακό να προχωρά σε νέα τοποθέτηση, δηλώνοντας: «Αναφέρονται σε αυτούς που πέταγαν ποτήρια στον Γιώργο Μπαρτζωκα όταν αποχωρούσε ή σε αυτούς που έσπρωχναν τον Χρήστο Μπαφέ ή σε αυτούς που μουντζώναν τον Σάσα Βεζενκοφ και του έλεγαν να πάει να γα..εί όταν αποχωρούσε τραυματίας και υποβασταζόμενος;».

Το «γαϊτανάκι» ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟ να προτρέπει άπαντες στο απέναντι στρατόπεδο να «χωνέψουν» όσα έγιναν. «Πηγαίντε για ύπνο και να θυμάστε ποιοι στα αλήθεια είστε», ανέφερε η συνολικά τέταρτη τοποθέτηση.

Συνέχεια, σίγουρα αγωνιστική και... βλέπουμε, αναμένεται να δοθεί την Κυριακή στο ΣΕΦ. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:15.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί καίγεται ο Καναδάς; Το νέφος καπνού απειλεί μέχρι και τη Νορβηγία

Φόβοι για νέο κύκλο αίματος στη Greek Mafia - Παροπλισμένο αυτοκίνητο του ΣΚΑΪ η θωρακισμένη Μερσεντές των θυμάτων στον Κορυδαλλό

Τι δείχνουν τα γκάλοπ - Η «ασφαλής αυτοδυναμία» και τα δύο σενάρια για τα κόμματα δεξιά της ΝΔ

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr