Χάαλαντ για τον τελικό του Champions League: «Αυτό που με απασχολεί είναι το επόμενο γκολ»

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής έχει 12 γκολ στο φετινό Champions League και όνειρό του είναι να σκοράρει και το Σάββατο στον τελικό κόντρα στην Ίντερ

Μετά την κατάκτηση της Premier League και του κυπέλλου Αγγλίας, οι «πολίτες» είναι έτοιμοι να «γράψουν Ιστορία», παίρνοντας στο Μάντσεστερ την «κούπα» από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη.

Ο κορυφαίος προπονητής, καταστρώνει τον σχεδιασμό του και ενδεχόμενως να έχει αρκετούς προβληματισμούς, για τον τρόπο που θ' αντιμετωπίσει τους «νερατζούρι». Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, που... ακούει στο ονοματεπώνυμο, Ερλινγκ Χάαλαντ. Ο εντυπωσιακός νεαρός Νορβηγός επιθετικός, είναι ο κορυφαίος γκολτζής της Ευρώπης, ενώ στα γήπεδα του Champions League, σκοράρει κατά μέσο όρο, 1,21 (!) γκολ ανά αγώνα.



Μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA, ο Χάαλαντ, εξήγησε, πώς κατάφερε να είναι τόσο παραγωγικός, απονέμοντας τα εύσημα στους συμπαίκτες του: «Ηξερα ότι θα είχα την ευκαιρία να σκοράρω σε αυτήν την ομάδα. Οταν έχεις τόσους πολλούς απίστευτους παίκτες γύρω σου, για να σου δίνουν μπάλες, πάντα προκύπτουν ευκαιρίες. Είμαι τυχερός που έχω συμπαίκτες, οι οποίοι με βοηθούν να κάνω την δουλειά μου, που είναι να βάζω την μπάλα στα δίχτυα. Πρέπει να εργασθώ σκληρά, εντός και εκτός γηπέδου, για να συνεχίσω να πετυχαίνω γκολ. Και όταν σκοράρω ένα τέρμα, επικεντρώνομαι αμέσως στο επόμενο». 

Ο Νορβηγός έχει συνολικά 52 γκολ και τα 12 στο Champions League. 

Ειδήσεις σήμερα:

Αποσύρεται από την εκλογική μάχη ο Σπύρος Πνευματικός: «Ζητώ συγγνώμη»

Σε σοκ η Γαλλία από την επίθεση του Σύρου σε παιδιά: Τα δύο ξαδέρφια και ο 24χρονος ήρωας με το σακίδιο

Γυμνός, με ιερόδουλες και ναρκωτικά - Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr