Το πάρτι του Τζακ Γκρίλις: Το σόου του Άγγλου ποδοσφαιριστή στη φιέστα της Μάντσεστερ Σίτι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Το πάρτι του Τζακ Γκρίλις: Το σόου του Άγγλου ποδοσφαιριστή στη φιέστα της Μάντσεστερ Σίτι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο Τζακ Γκρίλις ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη φιέστα της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τρεμπλ - Η γαλοπούλα που θέλει τάισμα, τα πολλά λίτρα διαφορετικών ειδών αλκοόλ που κατανάλωσε και το... μεθυσμένο μήνυμα στον Μπερνάρντο Σίλβα

grealish_arthro
Όταν ο Τζέιμι Βάρντι έβαζε σε όλους τα γυαλιά στην τρελή πορεία της Λέστερ μέχρι την πιο ανέλπιστη κατάκτηση πρωταθλήματος στην Αγγλία, ο κόσμος έλεγε πως ο επιθετικός των «αλεπούδων» έκανε πάρτυ, μιας και ο τρόπος ζωής του δεν είχε και πολλές ομοιότητες με αυτές ενός επαγγελματία -πλέον- ποδοσφαιριστή.

Μια παραλλαγή του «Jamie Vardy is having a party» θα μπορούσε κάλλιστα να ειπωθεί και για τον Τζακ Γκρίλις, ο οποίος αμέσως μετά τον τελικό ξεκίνησε με... χαλαρές μπύρες και έφτασε να πίνει μέχρι και 24 ώρες μετά.

Με το που τελείωσε ο αγώνας οι σχολιαστές του BT Sports, ανάμεσά τους και ο Ρίο Φέρντιναντ στον οποίο κατά την πρόκριση στα ημιτελικά είχε αρνηθεί να παραχωρήσει δηλώσεις αστειευόμενος, του ζήτησαν να πει δυο λόγια για την κατάκτηση του Champions League με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρεμπλ.

«Δεν ξέρω. Είναι αυτό για το οποίο δουλεύεις όλη σου τη ζωή. Φίλε, είμαι τόσο χαρούμενος. Σήμερα έπαιξα χάλια. Δεν με νοιάζει αν θα το θυμούνται. Το να κατακτήσουμε το τρεμπλ με αυτό το γκρουπ παικτών και με αυτό το σταφ, είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Είμαι άτομο που δένεται και που λατρεύει το ποδόσφαιρο. Δούλεψα όλη μου τη ζωή γι' αυτό», είπε ο Γκρίλις δίπλα στον πρώην αμυντικό της Σίτι -αλλά και της ΑΕΚ- Τζόλεον Λέσκοτ.

Κλείσιμο


Και κάπου εκεί ξεκίνησε ο... χαμός. Από τα αποδυτήρια κιόλας, ο Γκρίλις έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μπύρα του χορηγού της διοργάνωσης και στη συνέχεια το «χόντρυνε». Λάτρης της νυχτερινής ζωής, όπως και αρκετοί από τους συμπαίκτες του αν κρίνουμε από το γεγονός πως σχεδόν όλοι έφυγαν αμέσως για την Ιμπίθα ώστε να προλάβουν να γιορτάσουν πριν επιστρέψουν στο Μάντσεστερ με μόνο τρεις να πηγαίνουν σε ένα δείπνο που είχε κανονιστεί από πριν.



Οι λίγες ώρες που μεσολάβησαν πριν την παρέλαση ήταν αρκετές για τον Γκρίλις ώστε να εμφανιστεί ημιλιπόθυμος, με αποκλειστική φωτογραφία της «Sun» να τον δείχνει υποβασταζόμενο από τον Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος ως καλός δεξιός μπακ τον έχει πιάσει από τον δεξί ώμο και τον πάει προς το λεωφορείο. Μάλιστα υπάρχει μία φήμη πως άνθρωποι του αεροδρομίου του προσέφεραν ένα αναπηρικό αμαξίδιο για να μετακινηθεί.



Η άφιξη του Γκρίλις στην Αγγλία

Ο πρώην παίκτης της Άστον Βίλα συνέχισε με την ίδια διάθεση και μετά την επιστροφή των «πολιτών» στη βάση τους, φτάνοντας στο σημείο να μείνει άυπνος για πάνω από μία ημέρα. Τουλάχιστον σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, στις οποίες δεν είναι και τόσο σίγουρος.





Νωρίτερα, και με το που το αλκοόλ ότι είχε αρχίσει να τον χτυπάει, παρακάλεσε τον Μπερνάρντο Σίλβα με χαρακτηριστική χειρονομία να παραμείνει στην ομάδα, την ώρα που τα δημοσιεύματα θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να κινείται για τα δικαιώματά του δίνοντας ως έμψυχα αντάλλαγμα τους Τζίτζιο Ντοναρούμα και Μάρκο Βεράτι.



Σε κάποια φάση ο Γκρίλις παραδέχθηκε πως ο Μπερνάρντο είναι ο αγαπημένος του συμπαίκτης, προχωρώντας σε μια άσχημη δήλωση ωστόσο, χαρακτηρίζοντάς τον άστεγο. Στην συνέχεια έδωσε το έναυσμα για το σύνθημα του Πορτογάλου, όπως έκανε λίγο-πολύ καθ' όλη τη διάρκεια των πανηγυρισμών.





Όταν η παρέλαση της Σίτι στην πόλη του Μάντσεστερ ολοκληρώθηκε, ο Γκρίλις πήρε τον λόγο στο ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό φορώντας ένα φωσφωριζέ γιλέκο, με τη δημοσιογράφο της Σίτι να «ψάχνεται» για είδηση βλέποντάς τον να κρατάει με δυσκολία ανοιχτά τα μάτια του και να ψελίζει λέξεις. «Σε πειράζει να σου πάρω το μικρόφωνο για λίγο γιατί θέλουμε να σε δούμε σηκώνεις το τρόπαιο», του λέει, κι αυτός της απαντά: «Ήταν η καλύτερη μέρα και νύχτα της ζωής μου. Δεν νομίζω ότι έχω κοιμηθείΜισό, μισό. Είμαι γαλοπούλα και η γαλοπούλα χρειάζεται τάισμα».

Τότε ο Κάλβιν Φίλιπς του δίνει... την ασίστ και τον ποτίζει λίγη ακόμη βότκα από το μπουκάλι.



Του έδωσε και κατάλαβε, αλλά μετά από μια τόσο καλή σεζόν -με την οποία παράλληλα έκλεισε πολλά από τα στόματα των επικριτών του- ήταν αναμενόμενο.



Ειδήσεις σήμερα:

Τετράδης στον Δανίκα: Νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη

Όπλα, αλεξίσφαιρα και αναβολικά βρήκαν στους 7 του κυκλώματος εκβιαστών - Πώς δρούσαν


Στο τραπέζι επέκταση του Market Pass και μετά τον Ιούλιο


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης