Πόλο: Πάνοπλη η Εθνική ανδρών στο Λος Άντζελες για το World Cup

Πόλο: Πάνοπλη η Εθνική ανδρών στο Λος Άντζελες για το World Cup

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει μετάλλιο στην τελική φάση του World Cup πριν ταξιδέψει στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

polo_ellada
Τη Δευτέρα (26/6) τα ξημερώματα θα ταξιδέψει για το Λος Άντζελες (Καλιφόρνια, ΗΠΑ), η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών προκειμένου να μετάσχει στην Τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (World Cup) που γίνεται εκεί 30 Ιουνίου - 2 Ιουλίου.

Οι 15 διεθνείς πολίστες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος για τη συγκεκριμένη αποστολή είναι οι: Μανώλης Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Αλαφραγκής, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μανώλης Σολανάκης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον Θοδωρή Βλάχο, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο φυσιοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος και ο αναλυτής Χρήστος Κοδέλας.

Στο Λος Άντζελες θα βρεθεί και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος με την ιδιότητά του ως μέλος του μπιρό της World Aquatics.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Εθνική μας αντιμετωπίζει στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης την Ουγγαρία, την επόμενη Παρασκευή 30/6, στις 23:00 (ώρα Ελλάδας) κι ανάλογα με το αποτέλεσμα θα οριστεί ο αγώνας της του Σαββάτου (1/7) και της Κυριακής (2/7).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

«Με το μυαλό στο Παγκόσμιο της Φουκουόκα και χωρίς να σταματήσουμε την σκληρή προετοιμασία μας, θα ταξιδέψουμε στο Λος Άντζελες για την τελική φάση του World Cup. Θα δώσουμε τρία παιχνίδια, γνωρίζοντας προς το παρόν μόνο τον πρώτο αντίπαλό μας, που είναι η Ουγγαρία. Θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε σωστά και με πολλή διάθεση, έτσι όπως κυλάει μέχρι στιγμής η προετοιμασία μας. Φυσικά, θα επιδιώξουμε την νίκη σε κάθε παιχνίδι και την καλύτερη θέση μας στην κατάταξη του τουρνουά. Κι επιβάλλεται να διαχειριστούμε σωστά, ατομικά -ο καθένας- και ομαδικά, το μακρινό αυτό ταξίδι στην Αμερική, λίγες μόλις μέρες πριν από την αναχώρησή μας για ακόμη ένα μακρινό ταξίδι στην Ιαπωνία».

Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκαν συντρίμμια κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, λέει η ακτοφυλακή των ΗΠΑ

Δημοσκόπηση ALCO: Από 39,8% ως 43,8% η ΝΔ, από 17,8% ως 21,8% ο ΣΥΡΙΖΑ, ποιοι μπαινοβγαίνουν στη Βουλή

Βίντεο: Καρχαρίας κολυμπά μπροστά σε σκάφος λίγο έξω από το λιμάνι της Ζακύνθου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης